.
Κατηγορία Ducati
Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015 14:40

Ducati Maxi Scooter και 9 νέα μοντέλα!

 

Οργιάζουν οι φήμες!

 

 

Στο παρελθόν, έχουν κυκλοφορήσει φήμες σχετικά με την πρόθεση της Ducati να κατασκευάσει ένα maxi scooter. Έχουμε δημοσιεύσει επίσης και σχέδιο το Orbedan Bezzi, του σχεδιαστή ο οποίος συχνά πυκνά ενσαρκώνει τα όνειρα των αναβατών, που γίνονται πραγματικότητα στο άμεσο μέλλον.
Η τελευταία πληροφορία έρχεται από το στόμα του Claudio Domenicalli, Διευθύνων Σύμβουλου της Ducati Motor Holding, από την παρουσίαση του νέου Monster 1200R, στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης:
"Το 2016 θα είναι άλλη μια χρονιά ανάπτυξης για την Ducati με εννέα νέα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένου του Monster 1200 R που μόλις παρουσιάστηκε. Ποτέ η Ducati δεν είχε παρουσιάσει τόσα πολλά νέα μοντέλα μαζί, και η έκθεση μοτοσυκλέτας στην EICMA του Μιλάνου, θα είναι η τέλεια ευκαιρία για να δείξουμε το πάθος μας στους πελάτες μας Μάλιστα, δύο από αυτές τις προτάσεις, θα είναι σε κατηγορίες όπου η Ducati δεν έχει παρουσία μέχρι σήμερα. Η Ducati από το 2016 θα φέρει τις αξίες και το στυλ και τις επιδόσεις, σε αναβάτες που μέχρι τώρα δεν είχαν την ευκαιρία να μας γνωρίσουν."
Μπορεί να μην δήλωσε ότι θα παρουσιαστεί νέο maxi scooter, αλλά ούτε το αρνήθηκε, και επίσης, δήλωσε ότι έρχονται 9 συνολικά νέα μοντέλα, με δύο από αυτά, σε κατηγορίες που η Ducati δεν έχει ξαναμπεί. Τι κάνει νιάου - νιάου στα κεραμίδια;
Περιμένουμε πως και πως αυτά τα νέα μοντέλα, και το πολυαναμενόμενο maxi scooter που θεωρούμε ότι βρίσκεται προ των πυλών πλέον. Η έκθεση EICMA δεν απέχει πολύ!

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015 16:10

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ducati Monster 1200 R 2016 Ducati Scrambler Paul Smart »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon