.
Κατηγορία Ducati
Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2015 09:43

Ducati Scrambler 500 και 1200!

 

Ετοιμάζονται δύο νέα μοντέλα!

 


Φήμες έχουν αρχίσει να ''αγγίζουν'' την σειρά Scrambler με τις τελευταίες να αναφέρουν πως το εργοστάσιο ήδη δουλεύει σε δύο νέα μοντέλα, ένα με μικρότερο κυβισμό στα 500cc και ένα στα 1200. Οι πληροφορίες δείχνουν να επιβεβαιώνονται τόσο από εργαζόμενους στο εργοστάσιο της Ταϋλάνδης όπου η Ducati κατασκευάζει μεγάλο αριθμό μοτοσυκλετών, όσο και από dealers, από την γαλλική αγορά.
Η σειρά Scrambler της Ducati δείχνει ιδιαίτερη επιτυχία, ίσως και περισσότερη απ' ότι περίμενε η ίδια η εταιρία, με 1000 μοτοσυκλέτες να έχουν ήδη πουληθεί στην Αγγλία και να περιμένουν να παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους. Για παράδειγμα, όλα τα μοντέλα Ducati που πουλήθηκαν στην μέση του χειμώνα στην Αγγλία, έφτασαν στα 2.742, οπότε το Scrambler πιθανότατα θα ξεπεράσει τις πωλήσεις όλης της εταιρίας!
Η μικρότερη έκδοση στα 500 κυβικά εκατοστά θα μπορέσει να τοποθετηθεί σε αγορές όπου το δίπλωμα παίζει σημαντικό ρόλο και να χτυπήσει και άλλες εταιρίες όντας μία πιο οικονομική πρόταση. Πίσω στο 1975, η Ducati έβγαζε το Scrambler Utah στα 350 κυβικά εκατοστά το οποίο ήταν όμως περιορισμένης έκδοσης. Από την άλλη πλευρά, ένα Scrambler 1200 με κάποιον από τους αερόψυκτους κινητήρες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ράφι (με λιγότερα κυβικά βέβαια), θα ήταν εύκολο να κατασκευαστεί και να προσθέσει άλλο ένα μοντέλο στην γκάμα. Μην ξεχνάμε ότι η Ducati προωθεί την σειρά Scrambler ως ξεχωριστή εταιρία, όπως η BMW την Mini στα αυτοκίνητα, οπότε αν παρουσιάσει άλλους δύο κυβισμούς, με τέσσερις εκδόσεις ο κάθε ένας, θα έχει αυτόματα 12 μοντέλα συνολικά!
Δεν θα εκπλαγούμε καθόλου αν η σειρά Scrambler "ακουμπήσει" τις ρίζες της Ducati πίσω στα '60s και '70s, κάτι που φαίνεται να έχει και γενική αποδοχή από τον κόσμο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ducati Scrambler - Σε τρεις παραλλαγές Ducati - Ετοιμάζει Scooter; »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon