.
Κατηγορία Ducati
Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015 09:31

Ducati Scrambler - Σε τρεις παραλλαγές

 

Παρουσιάστηκαν στην Ιταλία

 

Η Scrambler της Ducati είναι μία μοτοσυκλέτα της οποίας το customizing έχει επιμεληθεί ήδη η ''μαμά'' εταιρία, προσφέροντας διαφορετικές εκδόσεις. Ωστόσο, στην Ιταλία παρουσιάστηκαν τρεις διαφορετικές εκδόσεις, στην έκθεση Motor Bike Expo, με σχεδιαστείς από τους Deus Ex Machina Officine Mermaid και Mr.Martini, να παρουσιάζουν τις δικές τους προτάσεις. Οι μετατροπές έγιναν στην Ducati Scrambler Icon που είναι η βασική έκδοση ανάμεσα στις τέσσερις διαθέσιμες της εταιρίας.

Ο Filippo Bassoli των Deus Ex Machina σχεδίασε την "Hondo Grattan" και δήλωσε τα εξής: Περιμέναμε την Scrambler για αρκετό καιρό και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είχαμε την δυνατότητα να ασχοληθούμε με αλλαγές σε αυτή την μοτοσυκλέτα. Η Hondo Grattan πήρε το όνομα της αλλά και την σχεδίαση, χάρη στο άλογο που κέρδισε τους αγώνες στο Harold Park, όταν παρακολουθήσαμε τους σχετικούς αγώνες στην Αυστραλία και είχαμε εκεί την ιδέα της δημιουργίας.

Ο Nicola Martini από το Mr. Martini δήλωσε πως, “αποφάσισα να λάβω μέρος στο project γιατί με εξίταρε το γεγονός να δουλέψω με μία νέα μοτοσυκλέτα και την ομάδα σχεδίασης του Scrambler. Λόγω της σχεδίασης της μοτοσυκλέτας, προτίμησα να διαμορφώσω την αρχική Scrambler σε Café Racer, συνδυάζοντας αμερικανικά και βρετανικά πρότυπα, της δεκαετίας του '70.”

Ο Dario Mastroianni από το Officine Mermaid δήλωσε σχετικά: “Αποφασίσαμε να μεταμορφώσουμε την Ducati Scrambler γιατί είναι μία αναγνωρίσιμη ιταλική μοτοσυκλέτα και ταιριάζει στο στυλ μας. Είναι σπαρτιάτικη σε εξοπλισμό και ιδανική για βελτίωση. Την ονομάσαμε Scratch ώστε να τονίσουμε πως πρόκειται για μία μοτοσυκλέτα που έχει υποστεί ζημιές - αυτό μπορεί να φανεί από το ρεζερβουάρ και από το χρώμα αλλά και από τα περιφερειακά της.
but don't want to forego the riding pleasure and comfort of a contemporary bike.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ducati Diavel Titanium 2015 Ducati Scrambler 500 και 1200! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon