.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 13:27

Νέα Σειρά Hebo Scratch για MX και Enduro

Τεχνικός εξοπλισμός για χωμάτινη χρήση, από τη βόλτα ως τον αγώνα, με την εγγυημένη τεχνογνωσία και ποιότητα της Ισπανικής Hebo.

Η μπλούζα Hebo Scratch είναι ανθεκτική και δροσερή, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει άνεση και ευχέρεια στις κινήσεις κατά τη διάρκεια της οδήγησης στη βόλτα ή τους αγώνες. Το κύριο ύφασμα απορροφά την υγρασία και τα πλαϊνά διευκολύνουν τη ροή του αέρα για να στεγνώνει γρήγορα.

Χαρακτηριστικά: Kύριο υλικό 100% πολυεστέρας Quick Dry και δευτερεύον πολυεστέρας και Spandex, στρογγυλός λαιμός, ελαστικές μανσέτες, αεριζόμενα και ελαστικά πλαϊνά, γραφικά και χρώματα που δεν ξεθωριάζουν.

Λιανική τιμή (με ΦΠΑ): €48.40 – Βρείτε τη εδώhebo scratch 2

Τα νέα παντελόνια Hebo Scratch συνδυάζουν πολλαπλά υλικά και λεπτομέρειες με αρθρωτή εφαρμογή. Τα υφάσματα έχουν επιλεγεί και τοποθετηθεί με προσοχή σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε σημείου και εγγυώνται την αντοχή και στα πιο εκτεθειμένα μέρη, την άνεση και την ελευθερία κινήσεων.

Χαρακτηριστικά: Αρθρωτή εφαρμογή και πλαϊνά από ελαστικό πολυεστέρα (4-way) για μέγιστη άνεση, ελαστικό εσωτερικό πλέγμα, ελαφρύ και αναπνέον, αδιάβροχη τσέπη με φερμουάρ, εσωτερικά μαξιλαράκια EVA στους μηρούς, δέρμα στα γόνατα ανθεκτικό στη θερμότητα και την τριβή, ελαστική ενίσχυση στο γόνατο, οπές για εξαερισμό, TPR και αφρός στα γόνατα, τριπλές ραφές στις κρίσιμες ζώνες, λεπτό ελαστικό στρίφωμα για να μη μπαίνει το παντελόνι μέσα στις μπότες,

διπλή ρύθμιση στη ζώνη, ελαστική ενίσχυση πίσω για να αποφύγετε την κίνηση του παντελονιού ενώ οδηγείτε.

Λιανική τιμή (με ΦΠΑ): €160 – Βρείτε τα εδώ
hebo scratch 6

Τα γάντια της σειράς Hebo Scratch έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τις υψηλότερες απαιτήσεις του Enduro και είναι η καλύτερη επιλογή για τις προπονήσεις και τους αγώνες σας.

Χαρακτηριστικά: Ενίσχυση αντίχειρα, έγχυση ελαστικού TPR στα δάχτυλα, κλείσιμο καρπού με Velcro και TPR, Nanofront με μαξιλάρι στην παλάμη, ύφασμα Lycra ανάμεσα στα δάκτυλα.

Λιανική τιμή (με ΦΠΑ): €45.75 – Βρείτε τα εδώ

hebo scratch 10

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 14:12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon