.
Κατηγορία Ducati
Δευτέρα, 03 Νοεμβρίου 2014 21:59

Ducati Diavel Titanium 2015

Νέο επίπεδο ποιότητας!

 

Μία νέα έκδοση του Diavel παρουσίασε η Ducati με την ονομασία Titanium το οποίο και μόνο από το όνομα αρκεί για να μας μαγνητίσει.
Το Titanium είναι η επιτομή της ποιότητας στην ήδη πετυχημένη σχεδίαση που έχει το Diavel και το χρώμα τιτανίου σε όλα τα περιφερειακά, αλλά και το υλικό τιτανίου στα καλύμματα του ρεζερβουάρ και του μπροστινού φαναριού, δημιουργούν μία μοναδική εικόνα.

Το μοντέλο Titanium έχει επανασχεδιασμένο και πιο ανοιχτό κάλυμμα σέλας συνεπιβάτη, μεγαλύτερους αεραγωγούς κατασκευασμένους από carbon, carbon προστατευτικά ψυγείου, carbon ζελατίνα fairing, carbon μπροστινό και πίσω φτερό, κάλυμμα μπροστινού γραναζιού και τάπα. Η εξάτμιση έχει επίστρωση κεραμικού υλικού σε μαύρο χρώμα, ενώ οι σιγαστήρες είναι κατασκευασμένοι από γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι.

Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση που προκαλεί και σίγουρα κάνει μοναδικό αυτό το Diavel, η Ducati έχει τοποθετήσει και τον νέο κινητήρα του Multistrada 1200 με το σύστημα μεταβλητού χρονισμού εκκεντροφόρων, DVT – Desmodromic Variable Timing. Ο νέος κινητήρας αποδίδει 160 ίππους και αυξημένη ροπή, ενώ είναι πιο γεμάτος στις χαμηλές στροφές, με μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου.

Θα κατασκευαστούν μόλις 500 τεμάχια από το νέο μοντέλο Diavel Titanium κι έτσι θα είναι ένα επετειακό μοντέλο που θα εξαφανιστεί σύντομα. Η τιμή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, απλά, με ένα τόσο όμορφο μοντέλο, ελπίζουμε η Ducati να το σκεφτεί ξανά και να μην περιορίσει την παραγωγή του μόνο για φέτος.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon