.
Κατηγορία Ducati
Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 10:40

Ducati Superleggera V4 – Ξεκίνησε η παραγωγή του

Το πρώτο Ducati Superleggera V4 βγήκε από την γραμμή παραγωγής του εργοστασίου του Borgo Panigale, με την παραγωγή να ξεκινά για την περιορισμένη έκδοση της εξωτικής ιταλικής μοτοσυκλέτας που θα βρει τον δρόμο της προς 500 τυχερούς αγοραστές.

Ο πρώτος τυχερός κάτοχος Superleggera V4 με τον αύξοντα αριθμό 001/500, θα προσκληθεί στο Borgo Panigale για την παράδοση της μοτοσυκλέτας, ενώ όλοι οι κάτοχοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το εργοστασιακό Panigale V4 R του WorldSBK! Παράλληλα θα έχουν πρόσβαση στην νέα «MotoGP Experience» της ιταλικής φίρμας, όπου 30 από αυτούς θα οδηγήσουν το Desmosedici GP, με την αρωγή τεχνικών και πιλότων του Ducati Corse! Αμφότερες οι εμπειρίες οδήγησης (WorldSBK & MotoGP) θα λάβουν χώρα μέσα στο 2021.

Το Superleggera V4 είναι η μοναδική μοτοσυκλέτα στον κόσμο που έχει πάρει έγκριση για χρήση δρόμου, με πλαίσιο, υποπλαίσιο, ψαλίδι και ζάντες να έχουν κατασκευαστεί από ανθρακόνημα!

Μιλάμε για μια ονειρική Superbike για συλλέκτες, που αποδίδει 224 hp σε έκδοση δρόμου, και 234 hp σε αγωνιστική έκδοση με την εξάτμιση της Akrapovic, ενώ ζυγίζει μόλις 159 στεγνά κιλά, 16 κιλά λιγότερα από το Panigale V4. Το βάρος πέφτει ακόμα περισσότερο, στα 152,2 κιλά με την εξάτμιση της Akrapovic, για αναλογία ίππων / κιλό στο 1.54!

Εξοπλισμός και ηλεκτρονικά είναι από… άλλον πλανήτη, ενώ για την πλήρη παρουσίαση της μοτοσυκλέτας, δείτε το άρθρο του ΒΙΚΕΙΤ, ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 10:44

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon