.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 15:10

Κινέζοι ετοιμάζουν… κόπια του Honda Valkyrie με 8κύλινδρο boxer!

Εντάξει, συνήθως δεν εκφραζόμαστε έτσι, αλλά μείνετε μαζί μας και θα καταλάβετε γιατί.

Δεν είναι  η πρώτη φορά που έχουμε ασχοληθεί με την συγκεκριμένη, υπό ανάπτυξη μοτοσυκλέτα της GWM  - Great Wall Motors από την Κίνα, αφού εικόνες της διέρρευσαν στον παγκόσμιο ιστό και πριν από περίπου έναν χρόνο. Τώρα, φαίνεται ότι η μοτοσυκλέτα έχει μια κάποια… μορφή παραπάνω και έχουν ξεκινήσει και δοκιμές της, στον δρόμο.

Κατάσκοποι εντόπισαν την φερόμενη ως 8κύλινδη μοτοσυκλέτα της GWM και η μορφή της είναι άμεσα αναγνωρίσιμη. Και αυτό, διότι μοιάζει πάρα πολύ –σε επίπεδο αντιγραφής στα σημεία!- με την πάλαι ποτέ Honda Valkyrie Rune, την 6κυλινδρη πληθωρική cruiser του Ιαπωνικού εργοστασίου, που παρουσιάστηκε προ 20ετίας.  Εντάξει, είναι σαφές ότι η GWM πάτησε… λίγο παραπάνω σε ένα ήδη πατημένο μονοπάτι και το αποτέλεσμα είναι αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύουν γερμανόφωνα μέσα, η μοτοσυκλέτα αυτή θα κινηθεί εμπορικά κάποια στιγμή στο μέλλον – η παρουσίαση της αναμένεται τον Μάιο, στο διεθνές σαλόνι μοτοσυκλέτας του Πεκίνου- ενώ με κυβισμό στα 2.444 κ.εκ., πιθανώς μιλάμε για τον μεγαλύτερο boxer μοτοσυκλέτας που έχει φτιαχτεί ποτέ. Η απόδοση του λέγεται ότι θα κινείται γύρω από τους 150 ίππους και πάνω από 20 kgm ροπής. Η μοτοσυκλέτα θα χρησιμοποιεί πιθανώς ένα άλλο εμπορικό όνομα και όχι αυτό της GWM –οι πληροφορίες μιλούν για την λέξη Souo Motorcycle – ενώ περισσότερες τεχνικές πληροφορίες κλπ. αναμένονται ακόμα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 15:12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon