.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 07:55

Pai TS3 – Ένα νέο, πολλά υποσχόμενο, ηλεκτρικό scooter

Οι από την Κίνα ερχόμενες ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες και scooter συνεχίζουν να έρχονται με καταιγιστικό ρυθμό, με νέες εταιρείες να εμφανίζονται κατά ριπάς.

Μεταξύ των πιο πρόσφατων είναι η Pai Mobility που ιδρύθηκε το 2021, με τη φιλόδοξη αποστολή να επιτύχει ένα εκατομμύριο παγκόσμιες πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων ετησίως. Η απάντησή της στην πρόκληση της ηλεκτρικής κινητικότητας είναι το Pai TS3, ένα νέο ηλεκτρικό scooter σχεδιασμένο για νέους κατοίκους της πόλης, που παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο της Σαγκάης.

TS3B.jpg

Το Pai TS3 διατίθεται με δύο διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού, δηλαδή τις εκδόσεις S και Pro. Το TS3 είναι εξοπλισμένο με ένα κινητήρα κεντρικά τοποθετημένο και με ισχύ 15kW, είναι ικανό να επιταχύνει από 0 έως 50 χιλιόμετρα την ώρα σε μόλις 2,5 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να είναι της τάξης των 110 χλμ./ώρα. Επιπλέον, το TS3 τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες λιθίου 72V - 32Ah, παρέχοντας μέγιστη αυτονομία που ανέρχεται στα 150 χιλιόμετρα.

TS3A.jpg

Το βάρος του Pai TS3 αναφέρεται στα 150 κιλά, αν και παραμένει ασαφές εάν αυτή η μέτρηση περιλαμβάνει τις μπαταρίες. Επιπλέον, διαθέτει τεχνολογία Advanced Driver Assistance System (ADAS), η οποία ειδοποιεί τον αναβάτη για εμπόδια μπροστά, όπως πεζούς και άλλα οχήματα. Το ADAS τροφοδοτείται από οκτώ κάμερες και αισθητήρες ραντάρ, επιτρέποντας λειτουργίες όπως adaptive cruise control και προειδοποίηση σύγκρουσης.

TS3.jpg

Η Pai Mobility ετοιμάζεται να παρουσιάσει το ηλεκτρικό της scooter στην ευρωπαϊκή αγορά και σχεδιάζει να εφαρμόσει ένα βολικό σύστημα εναλλαγής μπαταριών. Οι πελάτες θα έχουν πολλές επιλογές μπαταρίας: μπορούν να επιλέξουν μια απλή ανταλλαγή για μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία με -ενδεικτικό- κόστος 1,60 ευρώ, να επιλέξουν μια μηνιαία συνδρομή για 17 ευρώ ή να επιλέξουν μια επιλογή μίσθωσης με τιμή περίπου 1.830 ευρώ.

TS3D.jpg

Εκτός από όλα αυτά, οι πρώτοι 1.000 αγοραστές θα επωφεληθούν από εκπτώσεις, θα λάβουν ένα δωρεάν κράνος και θα έχουν και μια υπηρεσία αντικατάστασης μπαταρίας εφ' όρου ζωής, όλα εξασφαλισμένα μέσω προκαταβολή. Για όσους θέλουν να μάθουν την τιμολόγηση, το TS3 Pro πρόκειται να διατεθεί στις 5.699 ευρώ, ενώ το TS3 S θα κυκλοφορήσει στις 4.999 ευρώ. Ξεκάθαρα, η Pai Mobility έχει τις προοπτικές να μας απασχολήσει ξανά στο εγγύς μέλλον.

Πηγή: Rideapart.com

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon