.
Κατηγορία BMW
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013 10:05

BMW K 1600 GTL Exclusive 2014

 

Τουρίστας πολυτελείας!

 


Η νέα BMW K 1600 GTL στην έκδοση Exclusive ωθεί το ταξίδι σε δύο τροχούς σε νέα διάσταση και αυξημένα επίπεδα άνεσης. Διαθέτει τον ίδιο εξακύλινδρο εν σειρά κινητήρα απόδοσης 160 ίππων αλλά στην έκδοση Exclusive, η μοτοσυκλέτα έχει δεχθεί αναβάθμιση στα αξεσουάρ που προσφέρει πλέον ως standard.

Ποιότητα σε όλα

Η κεντρική κλειδαριά διαθέτει σύστημα συναγερμού, είναι διαθέσιμο το σύστημα ηλεκτρονικής ρύθμισης των αναρτήσεων ESA II, προκειμένου ο αναβάτης να ρυθμίζει εν κινήσει τις αναρτήσεις όπως επιθυμεί. Παράλληλα, το σύστημα Dynamic Traction Control (DTC) ενισχύει την ασφάλεια και σε συνδυασμό με το νέο σύστημα Hill Start Control - το οποίο βοηθάει στις εκκινήσεις σε ανηφόρες, έρχεται να προσφέρει νέα δεδομένα στην οδήγηση. Η BMW έχει επίσης τοποθετήσει το ABS ως standard, όπως και σε όλες τις υπόλοιπες μοτοσυκλέτες του group.

Ένα ηχοσύστημα με την κεραία του ραδιοφώνου τοποθετημένη στην κεντρική βαλίτσα, θα προσφέρει την παρέα του στα μεγάλα ταξίδια, ενώ το θερμαινόμενο μαξιλάρι (!) της νέας σέλας στο οποία θα ακουμπά ο συνεπιβάτης, την πλάτη, αλλά και τα μαξιλάρια για τα χέρια, θα τον κρατήσουν ξεκούραστο για πολλά χιλιόμετρα.
Στην λίστα των standard περιφερειακών συναντάμε επίσης τα φώτα LED ημέρας, τα ενεργά φώτα xenon headlight, το σύστημα μέτρησης πίεσης ελατικών, το έξτρα φως για τα φρένα, τα προστατευτικά του κινητήρα, αλλά και για πρώτη φορά σε μοτοσυκλέτα της BMW, το σύστημα Keyless - οδήγηση χωρίς το κλειδί να βρίσκεται στην κλειδαριά.

Exclusive εμφάνιση


Η νέα σειρά Exclusive προσφέρει και οπτικά περισσότερη κομψότητα, με την αλουμινένια βάση στο ρεζερβουάρ αλλά και τις νίκελ εξατμίσεις να δημιουργούν ένα όμορφο σύνολο.
Ο ποιοτικός χρωματισμός και τα τμήματα βαμμένα στο χρώμα του μαγνησίου σε συνδυασμό με το ασημί τελείωμα των πλαστικών των ψυγείων, σφραγίζουν αυτή την ποιοτική μοτοσυκλέτα που καταφέρνει να σε ταξιδεύει απλά με την εμφάνισή της.

Στατικές φωτογραφίες

Φωτογραφίες λεπτομερειών

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « BMW R 1200RT 2014 Νέο BMW R 1200R 2015 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon