.
Κατηγορία BMW
Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017 12:12

ΒΜW – Ετοιμάζει “GS” scοoter!

 

To Honda ΑDV θα αποκτήσει ανταγωνισμό;

 

Μια σειρά φωτογραφιών που δημοσιεύθηκαν στο insella.it απεικονίζουν ένα “μυστήριο” scooter το οποίο εθεάθη πολλές φορές τις προηγούμενες ημέρες στην κεντρική Ιταλία, σε διαδικασία δοκιμών.

Το scooter, το οποίο δεν φέρει κανενός είδους διακριτικό, έχει κάποια “adventure” σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και εξοπλισμό, όπως προτεταμένο μπροστινό ρύγχος, προστατευτικά κάγκελα και προβολάκια.

Η ταυτότητα του δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί, οι άνθρωποι του insella υπέθεσαν αρχικά πως πρόκειται για Yamaha, όμως το jog dial στο αριστερό grip καθώς και η σχεδίαση στα προβολάκια, θυμίζουν 100% BMW…είναι και η γερμανική πινακίδα κυκλοφορίας φυσικά.  

Πέραν αυτών, απ΄ότι μπορούμε να διακρίνουμε, η ποδιά, σε ότι αφορά στο μπροστινό εσωτερικό της μέρος, θυμίζει αρκετά την “γωνιώδη” σχεδίαση του Honda ADV, υπάρχει επίσης ζελατίνα που φαίνεται πως ρυθμίζεται ως προς το ύψος, ενώ τα διπλά μπροστινά δισκόφρενα, συνεργάζονται με δαγκάνες της BYBRE.

Το συγκεκριμένο scoοter, προφανώς θα βασίζεται στην πλατφόρμα των C 650 Sport / GT οπότε αναμένεται δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας 647 κ.εκ.

Για να δούμε λοιπόν… λέτε να ακολουθήσουν και άλλο και να έχουμε ξαφνικό “συνωστισμό” σε αυτή τη νέα κατηγορία;

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017 12:12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon