.
Κατηγορία Beta
Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2018 17:51

Beta Alp 4.0 2018 – Και 4.0 και Euro 4!

 

Ανανέωση για το… touring trial των Ιταλών

 

Το Alp 4.0 είναι μια από αυτές τις μοτοσυκλέτες που σπανίζουν στην αγορά. Μικρό σε κυβισμό, οικονομικό, ελαφρύ, με μεγάλες εκτός δρόμου δυνατότητες και αρκετή δόση trial στην φιλοσοφία του, μπορεί να αποτελέσει ένα όχημα καθημερινής μετακίνησης και ευχάριστων αποδράσεων στα χώματα το ΣΚ.

Για το 2018, η μοτοσυκλέτα συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές Euro 4 σε ότι αφορά στις προδιαγραφές καυσαερίων ωστόσο θα πρέπει να επισημανθεί ότι έχει πιστοποιηθεί ως μονοθέσια μοτοσυκλέτα (κάτι αντίστοιχο με τα enduro Euro 4) κα ι ως εκ τούτου μπορεί να εκδοθεί άδεια κυκλοφορίας αλλά το μοντέλο δεν φέρει ABS.

alp 4 nero

Σε ότι αφορά στις υπόλοιπες αλλαγές, το επανασχεδιασμένο πλαίσιο είναι η σημαντικότερη από αυτές,  ενώ οι αναρτήσεις έχουν αποκτήσει νέο εργοστασιακό σετάρισμα για πιο ενδοτική λειτουργία και έχει γίνει επίσης ένα φρεσκάρισμα στα φρένα με νέα δαγκάνα Nissin μπροστά και μικρότερο πιστόνι πίσω για καλύτερη αίσθηση.

Νέος είναι και ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων, καθώς και τα γραφικά, ενώ τα χρώματα είναι δύο, λευκό / κόκκινο και κόκκινο / μαύρο.

alp 4 bianco

Το στεγνό βάρος της μοτοσυκλέτας είναι 133 κιλά και το ύψος της σέλας ανέρχεται στα 863 χλστ. Η ισχύς του μονοκύλινδρου αερόψυκτου κινητήρα των 349 κ.εκ. που έλκει την καταγωγή του από το Suzuki DR 350, δεν ανακοινώνεται, ωστόσο η Beta ισχυρίζεται ότι οι απαιτήσεις σε καύσιμο είναι πολύ μικρές, της τάξεως των 3,5 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίοσημη αντιπροσωπεία της Beta στην Ελλάδα: The Fluoristrada Co.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2018 17:51

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon