.
Κατηγορία Beta
Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 11:48

Beta RR125 - 2018

 

Δοκιμάζεται ήδη!

 

 

Στα χέρια του επίσημου αναβάτη της Beta, Steve Holcombe, βρίσκεται ήδη η νέα δίχρονη enduro RR125 της Beta! Ο αναβάτης δημοσίευσε την φωτογραφία της νέας μοτοσυκλέτας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και δήλωσε πως σύντομα θα την δοκιμάσει! Όπως γράφει και ο ίδιος :  'πως σας φαίνεται η νέα RR 125 του 2018; Αναμένω να την κάνω να κελαηδήσει αύριο το πρωί", αναφερόμενος στην σημερινή πρώτη ημέρα δοκιμής.

Να θυμήσουμε ότι είναι η πρώτη δίχρονη 125 enduro για την Beta και πως ακόμη δεν υπάρχει κάτι επίσημο στο site της εταιρίας, αλλά ούτε και στην ανακοίνωση για τα νέα μοντέλα του 2018, ωστόσο λογικά η διάθεση της στην αγορά θα ξεκινήσει στους επόμενος μήνες μαζί με τις υπόλοιπες νέες μοτοσικλέτες της γκάμας.

Η μοτοσικλέτα δείχνει ολόιδια με τις μεγαλύτερες αδελφές της, όμως το έμπειρο μάτι μπορεί να ξεχωρίσει τον μικρότερο θάλαμο εξαγωγής που έχει ίσια διαδρομή και δεν σχηματίζει "σαλιγκάρι" προς την αριστερή πλευρά, όπως στα μεγαλύτερα 250 και 300 κυβικών μοντέλα.

Επίσης, το πλαϊνό δεξί καπάκι αφήνει σε κοινή θέα το νέο τελικό εξαγωγής. Κατά τ' άλλα, παρατηρούμε το ίδιο πλαίσιο, ίδια πλαστικά περιφερειακά, αναρτήσεις και τροχούς / φρένα.

Λογικό είναι επίσης, να διαθέτει νέα γεωμετρία για τον μικρότερο κυβισμό.

Αναμένουμε νεώτερα για να σας ενημερώσουμε το συντομότερο!

Φωτογραφίες





 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 12:50

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « BETA RR Racing σειρά 2017 Tα νέα Beta 2018 RR Enduro »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon