.
Κατηγορία Beta
Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2016 13:57

BETA RR Racing σειρά 2017

 

Με DNA από την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του Steve Holcombe!

 

Η Beta παρουσίασε τη νέα σειρά RR Racing του 2017, τη σειρά μοτοσυκλετών παραγωγής που διαθέτουν στοιχεία από τα αγωνιστικά μοντέλα, όπως εκείνο του Steve Holcombe με το οποίο πήρε τον Παγκόσμιο Τίτλο του 2016 στην E3!

Μιλάμε για ρέπλικες της μοτοσυκλέτας που έδωσε στην Beta τόσο τον τίτλο των κατασκευαστών για το 2016, όσο και τον τίτλο αναβατών στην Ε3, ενώ στο κατόπι του Holcombe τερμάτισε και ο Johnny Aubert, που τερμάτισε την χρονιά 2ος.

Μία ακόμα επιτυχία σημείωσε με αγωνιστική μοτοσυκλέτα της Beta και ο Alex Salvini που κέρδισε το ιταλικό πρωτάθλημα Enduro του 2016.

beta rr racing 2017 2

Πέρα από τις βελτιώσεις που έχουν περάσει στο μοντέλο και στη βασική έκδοση, οι «Racing» μοτοσυκλέτες διαθέτουν αλλαγές στις αναρτήσεις, και αρκετά ακόμη μοναδικά χαρακτηριστικά.

Νέα εισαγωγή για την οικογένεια των Racing μοτοσυκλετών της Beta για το 2017 είναι εκείνη του 390 4Τ. Τα μοντέλα που διατίθενται στη σειρά Racing 2017 είναι τα εξής: 250 – 300 2T και 350 – 390 – 430 – 480 4T –όλα θα κάνουν την πρώτη επίσημη παρουσίαση τους στην EICMA, καλύπτοντας τις προδιαγραφές Euro4.

Αναρτήσεις

beta rr racing 2017 5

Οι μηχανικοί της Beta δούλεψαν σκληρά για να βελτιώσουν την αίσθηση από το μπροστινό μέρος της μοτοσυκλέτας. Μετά και από τα κορυφαία αποτελέσματα στον αγωνιστικό στίβο, το πιρούνι κλειστού φυσιγγίου των 48 mm της Sachs εξελίχθηκε ακόμα περισσότερο, αυξάνοντας το μεταξόνιο και τη διαδρομή, δεχόμενο βελτιώσεις σε κάποια εσωτερικά μέρη για αυξημένη αξιοπιστία και καλύτερη απόδοση.

beta rr racing 2017 1

Όπως και στη βασική έκδοση του 2017, έτσι και στην έκδοση κλειστού φυσιγγίου βρίσκουμε το νέο λάδι της Liqui Moly oil που αποδείχτηκε πως μειώνει τις τριβές προσφέροντας παράλληλα μια πιο σταθερή απόδοση στη διάρκεια των μεγάλων σε διάρκεια αγώνων.

Premix

Όλες οι δίχρονες Racing μοτοσυκλέτες συνεχίζουν να χρησιμοποιούν σύστημα Premix, αντίθετα με την βασική έκδοση RR 2T που διαθέτει αντλία λαδιού. Οι μηχανικοί της Beta αφαίρεσαν την αντλία για μείωση του βάρους, παρόλα αυτά η καλωδίωση της αντλίας υπάρχει, και ο ιδιοκτήτης μπορεί εύκολα να τοποθετήσει ξεχωριστό δοχείο λαδιού αν έτσι επιθυμεί με κιτ που διαθέτει η Beta στον κατάλογο των επίσημων αξεσουάρ.

Ειδικά εξαρτήματα

beta rr racing 2017 4

Όλες οι μοτοσυκλέτες της αγωνιστικής σειράς περιλαμβάνουν τα εξής ειδικά εξαρτήματα:

  • Μπροστινό άξονα με σύστημα γρήγορης απελευθέρωσης, για ταχύτατες αλλαγές ελαστικών στον αγώνα.
  • Χούφτες τιμονιού με μοντέρνο design, ανθεκτική κατασκευή και ανάγλυφα γραφικά.
  • Μαρσπιέ από ergal σε μαύρο χρώμα. Ελαφριά και ανθεκτικά με πλατύτερη επιφάνεια επαφής για την μπότα. 
  • Πίσω γρανάζι με κέντρο από ανωδιωμένο αλουμίνιο, και δόντια από ανοξείδωτο ατσάλι, λύση που συνδυάζει χαμηλό βάρος με αντοχή.
  • Τεντωτήρας αλυσίδας από κόκκινο ergal.
  • Μαύρα στεφάνια της Excel.
  • Αγωνιστική σέλα με τσέπη για κάρτες βαθμολογίας.
  • Μαύρα ανωδιωμένα λεβιέ ταχυτήτων και πίσω φρένου.
  • Καπάκια λαδιού μετάδοσης, λαδιού κινητήρα (4Τ) και φίλτρου λαδιού (4Τ) από κόκκινο ανωδιωμένο αλουμίνιο με καθαρόαιμο Factory look.
  • Κόκκινα σιρίτια στις ζάντες και κόκκινα γραφικά.

beta rr racing 2017 6

Τιμές και λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αργότερα.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2016 14:03

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Beta: Η γκάμα του 2017 Beta RR125 - 2018 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon