.
Κατηγορία Bajaj
Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019 14:24

Bajaj – Παρουσιάζει επίσημα το Urbanite, ντεμπούτο για την νέα e-εποχή της

Το Urbanite, αποτελεί ένα μεγάλο “στοίχημα” για την Bajaj, αλλά και για τα ηλεκτροκίνητα δίτροχα γενικότερα.

Το scooter, για το οποίο ο CEO της εταιρείας είχε δηλώσει ότι θα αποτελεί φορέα σύγχρονων και εντυπωσιακών λειτουργιών, πρόκειται όπως όλα δείχνουν, να παρουσιαστεί επισήμως στις 16 Οκτώβρη, και να δοκιμαστεί σε μια πολύ απαιτητική αγορά, όπως αυτή της Ινδίας.

Οι δρόμοι, οι υποδομές αλλά και το ανεπαρκές σε ανάπτυξη δίκτυο φόρτισης στην Ινδία, θα δοκιμάσουν σκληρά του Urbanite, το οποίο αποτελεί και το πρώτο μοντέλο μιας ξεχωριστής γκάμας e-μοντέλων για την Bajaj, με την ονομασία, Urbanite.

Περισσότερες πληροφορίες για το scooter δεν υπάρχουν, γνωρίζουμε όμως από “κατασκοπικά” video και φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά την διάρκεια των δοκιμών του, ότι πρόκειται για ένα μοντέλο σε κλασική – vintage φόρμα, στα πρότυπα της Vespa.

Η Bajaj, θέτει τις βάσεις για ένα ηλεκτροκίνητο μέλλον λοιπόν και αυτό έχει μεγάλη σημασία και για τις δυτικές αγορές, καθότι πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκε μια ξεχωριστή από την ήδη εδραιωμένη σύμπραξη μεταξύ των Ινδών και της KTM, για την από κοινού εξέλιξη e-δίτροχων.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon