.
Κατηγορία KTM
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 12:44

ΚΤΜ - Ηλεκτροκίνητη γκάμα μοντέλων το 2022! – Στρατηγική συνεργασία με Bajaj

KTM και Bajaj ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε μια σύμπραξη που θα έχει ως αποτέλεσμα την σχεδίαση και εξέλιξη ηλεκτροκίνητων πλατφορμών, πάνω στις οποίες θα βασιστούν ξεχωριστές οικογένειες μοντέλων.

Η συνεργασία αυτή, θα αφορά στις μπαταρίες και στα μοτέρ, ωστόσο οι γκάμες μοντέλων που θα προκύψουν, θα διαφέρουν σημαντικά.

Η Bajaj θα εξελίξει προσιτά και χαμηλής απόδοσης e-δίτροχα με στόχο τις αγορές τις Ινδίας και της Ασίας, ενώ η KTM, θα επικεντρωθεί σε υψηλότερης απόδοσης μοντέλα, μερικά εκ των οποίων θα λανσαριστούν και με τον θυρεό της Husqvarna, για τις δυτικές αγορές.

Παρά το ότι KTM και Bajaj έχουν στενούς δεσμούς εδραιωμένους εδώ και χρόνια, είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχουν από κοινού σε ένα project. Η συνεργασία αυτή, είναι επωφελής και για τις δύο πλευρές, αφού η KTM έχει υψηλό τεχνολογικό “know how” από την πρότερη ενασχόληση της με τα ηλεκτροκίνητα και η Bajaj, έχει τεράστια αποθεματικά στα ταμεία της έτοιμα προς διάθεση.

Το γεγονός επίσης, ότι θα υπάρξει διακριτός διαχωρισμός στα μοντέλα και στις αγορές που αυτά στοχεύουν, διευκολύνει ακόμη περισσότερο τα πράγματα και για τις δύο πλευρές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα πρώτα μοντέλα τις σύμπραξης αυτής, θα παρουσιαστούν το 2022.   

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon