.
Κατηγορία KTM
Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2019 11:34

ΚΤΜ – Ετοιμάζει και 250 Adventure, ποιες θα είναι οι διαφορές του με το 390

Μπορεί ακόμα να μην έχει παρουσιαστεί το 390 Adventure, ωστόσο πληροφορίες από την Ινδία, κάνουν λόγο και για μια μικρότερη έκδοση, στα 250 κ.εκ., με την KTM να “γεμίζει” την γκάμα των Adventure με εκδόσεις, ανάλογες σε κυβισμό με αυτές των Duke.

Tο 250 Adv, θα έχει προφανώς χαμηλότερη τιμή από το 390 και πέραν του μικρότερου σε κυβισμό κινητήρα, αυτό θα επιτυγχάνεται και με κάποιες πιο οικονομικές λύσεις, σε ότι αφορά στον εξοπλισμό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το 250 θα φέρει LCD μονόχρωμη οθόνη, αντί για την έγχρωμη TFT του 390 και προβολείς αλογόνου, αντί για τους LED της μεγαλύτερης έκδοσης.

Πολύ πιθανό είναι επίσης, τα λάστιχα πρώτης τοποθέτησης να προέρχονται από την MRF, προκειμένου να μειωθεί και άλλο το κόστος.

Σε ότι αφορά στον κινητήρα, αυτός προφανώς θα είναι η μονοκύλινδρη μονάδα του 250 Duke, με την απόδοση να αναμένεται στους 30 ίππους και στα 2,4 kg-m ροπής, ενώ πιθανολογείται μια διαφορετική κλιμάκωση στο κιβώτιο, για να ταιριάξει περισσότερο στο πεδίο χρήσης της μοτοσυκλέτας.

Στα περιφερειακά, και πάλι η εικόνα αναμένεται παρόμοια με αυτή του Duke. Περιμένουμε USD πιρούνι διαμέτρου 43 χλστ. και ένα ρυθμιζόμενο μονό αμορτισέρ πίσω, με μεγαλύτερες όμως διαδρομές, για προφανείς λόγους, καθώς και 300 χλστ. δισκόφρενο μπροστά, συνεργαζόμενο με τετραπίστονη ακτινικής έδρασης δαγκάνα, της BYBRE.

Φυσικά το δικάναλο ABS δεν μπορεί να λείπει, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση, είναι πιθανό να προσφέρεται η δυνατότητα απενεργοποίησης του στο πίσω δισκόφρενο 230 χλστ., με αυτό που η KTM αποκαλεί “supermoto mode”, κάτι που δεν διαθέτει το 250 Duke. Οι τροχοί, θα είναι διαστάσεων 19” μπροστά και 17” πίσω.

Στα της εμφάνισης, δεν αναμένονται διαφοροποίησεις από το 390 Adventure, με την σχεδίαση, απ΄ότι έχουμε δει μέχρι τώρα από τις κατασκοπικές φωτογραφίες, να είναι παρόμοια με αυτή του 790 Adventure.

Το πότε θα παρουσιαστεί το 250 Adventure, δεν είναι ακόμα γνωστό, προς το παρόν προέχει η παρουσίαση της έκδοσης 390, η οποία είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθεί στην EICMA τον Νοέμβριο. Ίσως το μικρότερο το Adventure να “κρατηθεί” για αργότερα και να το δούμε μέσα στους πρώτους μήνες του 2020.   

Πηγή: IndiasAutoBlog 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon