Κατηγορία Aprilia
Τρίτη, 04 Νοεμβρίου 2014 18:24

Aprilia RSV4 RF – 2015 – Η εκπλεπτυσμένη

Με κορυφαίες αναρτήσεις

 

Η έκδοση RF της RSV4 έρχεται για να δώσει στους απαιτητικούς αναβάτες αυτό που…. δεν μπορεί η απλή RSV4. Η διαφορά των δύο μοντέλων έγκειται στο πακέτο Aprilia Race Pack το οποίο περιλαμβάνει αναρτήσεις της Ohlins για μπροστά και πίσω και χυτούς αλουμινένιους τροχούς με δέκα ακτίνες.

Όπως και η απλή RSV4, η RF έχει αυξημένη απόδοση στον κινητήρα που τώρα φτάνει στους 201 ανακοινώσιμους ίππους στις 10.500 σ.α.λ., 16 περισσότερους από του προηγούμενου μοντέλου. Η ροπή του βρίσκεται στα 84.81 λιμπρόποδα και επίσης, το βάρος μειώθηκε κατά 1,5 κιλό. Η περισσότερη δύναμη ήρθε από βελτιώσεις στα εσωτερικά τμήματα του κινητήρα, βελτίωση της συμπίεσης αλλά και της χωρητικότητας του αέρα στο φιλτροκούτι, από τα νέα μπεκ ψεκασμού και τους ρυθμιζόμενους αυλούς εισαγωγής αέρα, ενώ η ευστροφία του νέου κινητήρα είναι πλέον περισσότερη. Χρησιμοποιεί επίσης βαλβίδες τιτανίου, ελαφρύτερες μπιέλες, νέα εξάτμιση αλλά και διαφορές στις σχέσεις κιβωτίου.
Η RSVR4RF είναι η πρώτη μοτοσυκλέτα δρόμου που διαθέτει σερβομηχανισμούς για την λειτουργία των σωμάτων του ψεκασμού, ο οποίος αφήνει τις βαλβίδες του γκαζιού και του συστήματος ψεκασμού να ελέγχονται ξεχωριστά.
Το νέο RSV4RF χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό σύστημα APRC που έχει αναβαθμιστεί για το 2015 και είναι δεύτερης γενιάς
Η νέα μοτοσυκλέτα μοιάζει οπτικά με την παλιά, αλλά η Aprilia αναφέρει ότι το τμήμα του fering έχει σχεδιαστεί εκ νέου για περισσότερη προστασία από τον αέρα σε σχέση με πριν. Επιπρόσθετα, στον προβολέα υπάρχουν φώτα parking LED, ενώ επίσης οι καθρέπτες είναι νέοι.
Το ψαλίδι έχει αυξήσει το μήκος του κατά 14mm για σταθερότητα, ενώ το υπόλοιπο πλαίσιο έχει μείνει ίδιο.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube