.
Κατηγορία Aprilia
Τρίτη, 04 Νοεμβρίου 2014 16:05

Aprilia RSV4 RR – 2015 - Με 201 ίππους!

 

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια SBK!

 

Ανανεωμένη εμφανίστηκε η νέα Aprilia RSV4 RR για το 2015, η οποία μόλις κέρδισε το παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike 2014!
Το σημαντικότερο σημείο είναι η απόδοση του κινητήρα που ανέβηκε στους 201 ανακοινώσιμους ίππους στις 10.500 σ.α.λ., 16 περισσότερους από του προηγούμενου μοντέλου. Η ροπή του βρίσκεται στα 84.81 λιμπρόποδα και επίσης, το βάρος μειώθηκε κατά 1,5 κιλό.
Η περισσότερη δύναμη ήρθε από βελτιώσεις στα εσωτερικά τμήματα του κινητήρα, βελτίωση της συμπίεσης αλλά και της χωρητικότητας του αέρα στο φιλτροκούτι, από τα νέα μπεκ ψεκασμού και τους ρυθμιζόμενους αυλούς εισαγωγής αέρα, ενώ η ευστροφία του νέου κινητήρα είναι πλέον περισσότερη. Χρησιμοποιεί επίσης βαλβίδες τιτανίου, ελαφρύτερες μπιέλες, νέα εξάτμιση αλλά και διαφορές στις σχέσεις κιβωτίου.

Η RSVR4RR είναι η πρώτη μοτοσυκλέτα δρόμου που διαθέτει σερβομηχανισμούς για την λειτουργία των σωμάτων του ψεκασμού, ο οποίος αφήνει τις βαλβίδες του γκαζιού και του συστήματος ψεκασμού να ελέγχονται ξεχωριστά.
Το νέο RSV4RR χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό σύστημα APRC που έχει αναβαθμιστεί για το 2015 και είναι δεύτερης γενιάς
Η νέα μοτοσυκλέτα μοιάζει οπτικά με την παλιά, αλλά η Aprilia αναφέρει ότι το τμήμα του fering έχει σχεδιαστεί εκ νέου για περισσότερη προστασία από τον αέρα σε σχέση με πριν. Επιπρόσθετα, στον προβολέα υπάρχουν φώτα parking LED, ενώ επίσης οι καθρέπτες είναι νέοι.
Το ψαλίδι έχει αυξήσει το μήκος του κατά 14mm για σταθερότητα, ενώ το υπόλοιπο πλαίσιο έχει μείνει ίδιο.
Υπάρχει επίσης διαθέσιμο το Aprilia Race Pack το οποίο περιλαμβάνει αναρτήσεις της Ohlins και χυτούς αλουμινένιους τροχούς, για όσους ψάχνουν κάτι παραπάνω.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Aprilia Tuono V4 1100 – 2015! Aprilia RSV4 RF – 2015 – Η εκπλεπτυσμένη »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon