Κατηγορία Fantic
Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2010 10:45

Fantic Enduro 2011

 

Με video απόλαυση

 


του Ανδρέα Γκλαβά

Την ευκαιρία να θαυμάσουμε ένα όμορφο βίντεο μας έδωσε η Fantic, που παρουσιάζοντας τη νέα γενιά των μεγάλων δίχρονων Enduro της, αποτέλεσε άλλωστε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην τελευταία έκθεση του Μιλάνου.

Η Ιταλική εταιρεία, που πια έχει οριστικοποιήσει και την συμμετοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro του 2011 με δύο βασικούς αναβάτες, τους Maurizio Micheluz και Xavier de Soultrait, χρησιμοποιεί σαν κινητήριο μονάδα στις νέες μοτοσυκλέτες της, τους δίχρονους κινητήρες της Gas Gas, έχοντας όμως προσθέσει αρκετές δικές της πανέμορφες και ποιοτικές λεπτομέρειες στον τελικό τους σχεδιασμό.

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία των νέων μοντέλων, που εύλογα κερδίζει τις εντυπώσεις, επικεντρώνεται στο πλαίσιο των δύο ατσαλένιων δοκών που εν είδει χωροδικτυώματος δένει πανέμορφα πάνω από τον κινητήρα. Οι πρώτες μοτοσυκλέτες παραγωγής πρόκειται να κυκλοφορήσουν στην Ιταλία μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ για εμάς εδώ στην Ελλάδα, προς το παρόν πρέπει να περιοριστούμε στην θέαση του παρακάτω video

Φωτογραφίες


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Fantic Enduro 2011 EICMA - Fantic Caballero 500 Anniversary »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube