.
Κατηγορία Voge
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 09:49

Voge – Ετοιμάζει «αντί-Transalp», adventure scooter και 1.600άρα τουριστική!

Μία «διαρροή» πληροφοριών που αποκαλύπτει πιθανά νέα μοντέλα μοτοσυκλετών σε ανάπτυξη, με χρονοδιάγραμμα μέχρι το 2026!

Δεν προλάβαμε κάν να... γυρίσουμε από το Chongqing της Κίνας, όπου και είμασταν καλεσμένοι της Voge στην μονάδα παραγωγής της -μπορείτε να διαβάσετε το ανάλογο άρθρο μας με ένα κλικ εδώ- και νά ‘σου κι άλλα νέα για μελλοντικά μοντέλα από την μάρκα. Οι πληροφορίες έρχονται μέσα από διεθνή κανάλια και «διέρρευσαν» μετά από ένα συνέδριο της μάρκας, αποκαλύπτοντας σωρεία πιθανών νέων μοντέλων που θα συζητηθούν.

Και αυτό, διότι τα νέα μοντέλα προφανώς χτυπούν την σημερινή αγορά «στο ψαχνό», σε βαθμό που σε κάνουν να σκέφτεσαι το πως η Voge θα διαχειριστεί την παρουσίαση τόσων πολλών νέων μοντέλων, σε βάθος μόλις μίας διετίας.

Δείτε την εικόνα, στην οποία φαίνονται μερικά από τα σχέδια της εταιρείας. Προσέξτε τα SR150ADV και SR350ADV -ωπ, τι έχουμε εδώ;- που προφανώς εκφράζουν νέα μοντέλα στην κατηγορία των Adventure Scooter. Προσέξτε επίσης το DS750 Rally, μία προφανέστατη «αιχμή» της εταιρείας προς το Honda Transalp που, αν δείτε και την μικρογραφία του, μοιάζει πάρα πολύ και στο μοντέλο της Honda! Άλλα μοντέλα με παρόμοια τοποθέτηση, τα 1600GT αλλά και SR500GT (που μοιάζουν ύποπτα με τα BMW K 1600GT και Yamaha TMAX αντίστοιχα) αλλά και το DS900 Rally, το οποίο παρουσιάζεται εδώ προκαταρκτικά ώς μια πιο σκληροπυρηνική εκδοχή του ήδη υπάρχοντος DS900.

Τι συμβαίνει εδώ λοιπόν; Γιατί η Voge παρουσιάζει μια ενδεχόμενη νέα γκάμα μοντέλων με αυτό τον τρόπο, παραπέμποντας μας τόσο άμεσα σε μοντέλα άλλων εταιρειών; Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζουμε ακριβώς. Η Voge δεν είναι μια εταιρεία που θα «αντιγράψει» στυγνά, μοντέλα του ανταγωνισμού της για να τα εισάγει στην γκάμα της, από την άλλη, όμως, πιθανόν επιθυμεί μερίδιο αγοράς σε κατηγορίες από τις οποίες απουσιάζει, με τρόπο επιθετικό. Επιπλέον, μπορεί η εταιρεία να χρησιμοποιεί ένα τέχνασμα δημιουργίας ειδήσεων, προϊδεάζοντας μας για νέα μοντέλα αλλά χρησιμοποιώντας τροποποιημένες φωτογραφίες του ανταγωνισμού, ώστε να κάνει την σύνδεση στο μυαλό των αναγνωστών. Μόνο ο χρόνος θα μας (απο)δείξει τι συμβαίνει.  

 

Πηγή/εικόνα

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 09:56

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon