.
Κατηγορία Voge
Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 10:52

Voge 800ADV, 800AC, 800RR – «Κρυφή» ματιά σε νέα μοντέλα;

Μία διαρροή στα κοινωνικά δίκτυα, φωτογραφίας από συνάντηση πιθανόν στελεχών της εταιρείας, ανοίγει την συζήτηση για περισσότερα επερχόμενα μοντέλα.

Μέσα από μία εικόνα, που εμφαναίστηκε στα κοινωνικά δίκτυα πριν λίγα λεπτά, έχουμε ξαφνικά μία αποκαλυπτική ματιά σε πιθανά νέα μοντέλα της Voge. Πιο συγκεκριμένα, γίνεται αναφορά στα 800 κυβικά και σε 3 μοντέλα: 800ADV, 800RR, 800AC – μοτοσυκλέτες περιπέτειας, supersport και νεορετρό αντίστοιχα.

Με μία απλή ματιά στο κάτω μέρος του πίνακα, βλέπουμε ότι υπάρχουν αναφορές σε ημερομηνίες, ενώ πάνω πάνω αριστερά, διακρίνεται ξεκάθαρα ότι μιλάμε για τον σχεδιασμό ετών 2022-2024. Μάλιστα, κάποια από αυτά τα μοντέλα πραγματοποιήθηκαν ήδη. Τα μοντέλα 800 κυβικών, όμως, είναι άφαντα, ακόμα.

Προφανώς, η εικόνα παρουσιάζει μία ματιά στον  σχεδιασμό στρατηγικής της Voge και δεν είναι φρέσκια, αλλά κυκλοφορεί εδώ και κάποια χρόνια. Τώρα, όπως ξέρουμε, οι στρατηγικές των εταιρειών μπορεί να αλλάζουν γρήγορα και χωρίς προειδοποίηση, έτσι πιθανόν και τα μοντέλα των 800 κυβικών έχουν πάρει αναβολή. Μόνο ο χρόνος θα αποκαλύψει τι συμβαίνει.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 10:55

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon