.
Κατηγορία Voge
Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2023 11:15

Voge RR 660 Infinity - Τετρακύλινδρο Supersport στα σκαριά!

Ανελέητη εισβολή σε όλες τις κατηγορίες από την Voge.

Η Voge παρουσιάζει τα νέα της μοντέλα, σαν σε ομοβροντία. Μετά από την έκθεση της EICMA, στην οποία η εταιρεία επέδειξε αρκετές και ενδιαφέρουσες μοτοσυκλέτες, ακολούθησαν οι δηλώσεις του Allen Yin για τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας, ενώ αν παρακολουθείτε την επικαιρότητα σταθερά, γνωρίζετε ότι κάθε λίγες ημέρες βγαίνει και… κάτι νέο για την Voge.

Αυτή την φορά, διέρρευσε (ή «διέρρευσε», ξέρετε τι εννοούμε) η είδηση για ένα νέο τετρακύλινδρο supersport μοντέλο, ονόματι RR 660 Infinity. Και δεν χρειάζεται καν να αναφερθούμε, στην γοητεία που ασκούν –ακόμη τουλάχιστον- τα supersport μοντέλα, τα οποία πολύ συχνά αποτελούν τις πλατφόρμες επίδειξης και πρώτης εφαρμογής των νέων τεχνολογιών.

Πάνω από 100 άλογα και ενδιαφέρουσες επιδόσεις

Οι εικόνες προέρχονται από ένα συνέδριο αντιπροσώπων που πραγματοποιήθηκε στην Κίνα τον προηγούμενο μήνα και η άποψη της νέας μοτοσυκλέτας είναι αποκαλυπτική. Μια πολύ επιθετική σχεδίαση, ένα μονόμπρατσο ψαλίδι, «γλυπτά» φαιρινγκ, εξάτμιση που θυμίζει κάτι από MV Agusta και ο κινητήρας ορατός σε ένα μεγάλο ποσοστό. Φυσικά, η απεικόνιση αυτή δεν ανταποκρίνεται πλήρως σε ένα μοντέλο παραγωγής, αλλά αποτελεί μάλλον το πρώτο σχεδιαστικό concept.

Οι αριθμοί είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντες. Ο τετρακύλινδρος κινητήρας που η Voge θα τοποθετήσει στο μοντέλο, έχει κυβισμό 660 κυβικά και αναμένεται να αποδίδει πάνω από 100 ίππους, αγγίζοντας τις 13.000 στροφές. Στο συνέδριο, εμφανίστηκε η πληροφορία ότι το Voge RR 660 Infinity θα μπορεί να επιταχύνει από 0-100 σε 3,5 δλ., και να ξεπερνά τα 200 χλμ/ώρα τελικής. Αξίζει να σημειώσουμε μάλιστα, ότι ο 4κύλινδρος κινητήρας αυτός, θα είναι ο πρώτος για την ιστορία της Voge.

KYB και Brembo στα περιφερειακά που μετράνε

Αν ισχύουν οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, το Voge RR 660 Infinity θα φέρει αναρτήσεις από την KYB, με δυνατότητα ρυθμίσεων παρακαλώ! Παράλληλα, τα φρένα λέγεται ότι θα παράσχει η Brembo, ενώ το μοντέλο θα φέρει πιθανότατα Cornering ABS, Traction control και την απαραίτητη οθόνη TFT, για την απεικόνιση όλων των ενδείξεων και πιθανόν για συνδεσιμότητα με κινητό τηλέφωνο.

Παρουσίαση μέσα στο 2023;

Το ρεπορτάζ αναφέρει, ότι το Voge RR 660 Infinity θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή εντός του 2023, χωρίς όμως κάτι πιο συγκεκριμένο. Για να δούμε, τι θα γίνει εν τέλει…

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2023 11:33

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon