.
Κατηγορία Voge
Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 12:49

Voge 350AC Classic – Νέα άφιξη με δελεαστική τιμή

Η σειρά των «Advanced Classic» της Voge αποκτά νέο μέλος και το όνομα αυτού, 350AC Classic.

Όπως αναφέρει και η ίδια η Voge, πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα ικανή να συνδυάζει «παρελθόν και παρόν, στυλ και καινοτομία, ομορφιά και δύναμη». Εντός του ατσάλινου, τύπου «διαμάντι» πλαισίου, βρίσκεται ο νέος, μεσαίου κυβισμού δικύλινδρος κινητήρας 350 κυβικών με απόδοση 40,8 ίππων στις 8500 στροφές και ροπή περί τα 3 κιλά στις 9000στροφές.

350AC3.jpg

Στα των περιφερειακών συναντάμε αξιόλογων προδιαγραφών εξαρτήματα, όπως ανεστραμμένο πιρούνι διαμέτρου 41 στα χλστ., το μονό, ρυθμιζόμενο, πίσω αμορτισέρ με μοχλικό και τα εμπρός και πίσω δισκόφρενα τα οποία συνοδεύονται από ABS. Εμφανισιακά, συναντάμε αρκετές λεπτομέρειες που τείνουν στην «premium» αίσθηση, όπως τα όμορφα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα, αλλά και το καλοσχεδιασμένο, ψηλά τοποθετημένο τελικό της εξάτμισης.

350AC2.jpg

Είναι σαφές πως από το προαναφερθέν combo κυβισμού και ισχύος, το νέο 350AC Classic απευθύνεται και σε νέους αναβάτες, κατόχους διπλώματος κατηγορίας Α2, οι οποίοι είναι νεοεισερχόμενοι αλλά με αξιώσεις στον κόσμο των δυο τροχών.
Με την τιμή του να είναι στις 4.990€, μαζί με το ΦΠΑ και το τέλος ταξινόμησης η νέα Classic μοτοσυκλέτα της Voge σίγουρα έχει την προσοχή μας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon