.
Κατηγορία Keeway
Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 19:02

Keeway - Παρουσίασε στην Ινδία το ολοκαίνουργιο V302C

Ένα μικρό, αλλά σίγουρα στυλάτο bobber είναι η νέα πρόταση της κινέζικης εταιρείας, με τις σχεδιαστικές επιρροές να είναι παραπάνω από εμφανείς.

Όποιος πει δηλαδή πως το V302C δεν του θυμίζει Harley-Davidson ή ψεύδεται ή θέλει οφθαλμίατρο, με το τέκνο της Keeway να θυμίζει H-D μέχρι και στις ζάντες. Βέβαια, το να μοιάζει στο Sportster S δεν είναι κακό, με την εικόνα της μοτοσυκλέτας να βγάζει ποιότητα, στυλ και οπωσδήποτε προσοχή στις λεπτομέρειες.

Περνώντας από την εικόνα στα ενδότερα του κινητήρα, μάλλον χάνεται και η όποια ομοιότητα με το αμερικάνικο όνειρο. Το μηχανικό σύνολο προέρχεται από το QJ NTX300. Κάπου εδώ υπενθυμίζουμε πως η Keeway ανήκει στον όμιλο QJ Motor, μαζί με τη Benelli.

v302vb.jpg

Πρόκειται για δικύλινδρο κινητήρα, V διάταξης, του οποίου τα 296 κ.εκ. αποδίδουν 29,5 ίππους και 26Nm ροπής στις 9000 και 7000 στροφές, αντίστοιχα. Η τροφοδοσία του έρχεται από ένα ρεζερβουάρ 13,5 λίτρων.

Στα περιφερειακά εξαρτήματα συναντάμε ενδιαφέροντα πράγματα, όπως upside-down εμπρός ανάρτηση, δικάναλο ABS, led σε όλους τους φωτισμούς αλλά και μια έγχρωμη οθόνη στη θέση του πολουοργάνου.

Στην αγορά τοποθετείται κυρίως απέναντι στο Meteor 350 της Royal Enfield, ενώ ενδιαφέρον έχει και η διάθεση του και σε ευρωπαϊκές χώρες, πέρα από την παρουσίαση του στην Ινδία. Επίσημη ενημέρωση για τη χώρα μας δεν υπάρχει ακόμα, η κοστολόγηση ωστόσο στα εδάφη της Γηραιάς Ηπείρου είναι στις 4.790 ευρώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon