.
Κατηγορία Keeway
Τετάρτη, 18 Μαϊος 2022 13:57

Keeway Sixties 300i - Νέο, ρετρό scooter

Δίπλα στην cruiser μοτοσυκλέτα K-Light 250V και στο GT Scooter Vieste 300 (που βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα), η Keeway Ινδίας παρουσίασε ένα ολοκαίνουργιο ρετρό scooter που ακούει στο όνομα Sixties 300i.

Το Sixties 300i είναι ένα 300άρι scooter που θέλει να ανταγωνιστεί τα αντίστοιχα μοντέλα των Vespa, Lambretta, Royal Alloy, Peugeot, κλπ..

Αποτελεί φόρο τιμής στη δεκαετία των 60s, και έρχεται εξοπλισμένο με έναν μονοκύλινδρο, τετράχρονο, υγρόψυκτο και ψεκαστό κινητήρα, με απόδοση 18,7 hp / 6.500 rpm και με μέγιστη ροπή 2.24 kgm / 6.000 rpm.

Οι τροχοί είναι παραδοσιακά μικροί στις 12 ίντσες, με ελαστικά 120/70-12 εμπρός και πίσω. Το ύψος σέλας βρίσκεται στα 790 mm, το μεταξόνιο στα 1.390 mm, το ρεζερβουάρ χωρά 10 λίτρα καυσίμου, και το γεμάτο υγρά scooter ζυγίζει συνολικά 146 κιλά.

Στις αναρτήσεις βρίσκουμε ένα συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά και δυο αμορτισέρ πίσω, ενώ στην πέδηση το Sixties έρχεται εξοπλισμένο με δισκόφρενα εμπρός-πίσω και δικάναλο ABS.

Εντυπωσιακή είναι η εμφάνιση του Sixties, με έναν εξάγωνο προβολέα που θυμίζει Lambretta, μια γλυπτή καπιτονέ σέλα, μακρύ σασί, και λεπτομέρειες όπως την γρίλια στη μάσκα και το… αγαλματάκι / σήμα στο φτερό που θυμίζει αφηρημένα το… spirit of ecstasy της Rolls-Royce!

Τα φώτα είναι full-LED, η εκκίνηση γίνεται με μίζα, ενώ υπάρχει ικανός αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα.

Μακάρι να δούμε το Sixties να έρχεται και στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon