.
Κατηγορία Keeway
Τετάρτη, 18 Μαϊος 2022 11:31

Keeway K-Light 250 Cruiser 2022

Η Keeway παρουσίασε στην Ινδία το νέο cruiser K-Light 250V, μία μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιεί έναν νέο υγρόψυκτο κινητήρα διάταξης V και μετάδοση με ιμάντα.

H Ουγκρική Keeway που μαζί με την Benelli ανήκουν στην κινέζικη Qianjiang Group, εστιάζει στις μικρές μοτοσυκλέτες και στα scooters, και το K-Light, το έχουμε δει ακόμη και στην έκδοση των 125 κυβικών εκατοστών.

Το νέο μοντέλο έχει κλασικές γραμμές και παράγεται σε χρωματισμούς ματ, μπλε, μαύρο και γκρι, έχει LED φώτα, διπλή εξάτμιση, σέλα με μαξιλαράκι για τον αναβάτη, ίσιο τιμόνι, κοντή ουρά με φωτιστικό σώμα, και θα λέγαμε ότι είναι μία καλή αντιγραφή Harley-Davidson!

Το στυλ είναι μίας muscle bike και με διαστάσεις στα 2230 χιλιοστά μήκους, με μεταξόνιο 1530mm, ύψος 1090mm, ύψος σέλας στα 715mm, δείχνει μία μοτοσυκλέτα για χαλαρές βόλτες.

Τα μαρσπιέ είναι τοποθετημένα μπροστά, κάτι που μάλλον θα δυσκολέψει την κίνηση στην πόλη.

Ο κινητήρας των 249 κυβικών εκατοστών αποδίδει 18,7 ίππους στις 8.500σ.α.λ. 1,9 χιλιόγραμμο ροπής.

Δύο αμορτισέρ πίσω, ένα ανεστραμμένο μπροστινό σύστημα μπροστά, ελαστικά με διαστάσεις 120/80 και 140/70 - 16'', σύστημα ABS δύο καναλιών, το βάζουν να κοιτά κατάματα τον ανταγωνισμό των μικρών cruisers.


photos: Rushlane

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Μαϊος 2022 11:33

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « EICMA 2021 – Keeway E-Zi 2022 Keeway Sixties 300i - Νέο, ρετρό scooter »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon