.
Κατηγορία Keeway
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 12:27

KEEWAY K 300R & K 300 N. Αιχμηρή αισθητική!

Οι καινούριες  K 300 N και K 300 R είναι γεγονός. Η ινδική KEEWAY ανακοίνωσε το λανσάρισμα των δύο μοτοσυκλετών οι οποίες έχουν eye catchy σχεδιασμό, περιορισμένο βάρος και ικανές επιδόσεις για τους fan των μοτοσυκλετών δρόμου.

Και οι δύο έχουν κινητήρα 292cc, είναι μονοκύλινδρες και υγρόψυκτες με ιπποδύναμη 27,5 ίππους και ροπή 25Nm με τεχνολογία DOHC. Διαθέτουν από ένα δισκόφρενο εμπρός και πίσω με δικάναλο ABS. Επίσης υπάρχει ρύθμιση για δύο  διαφορετικά στυλ και συνθήκες οδήγησης (riding modes) και τα κιβώτια είναι 6 ταχυτήτων και  στις δύο. Εφοδιάζονται με  ελαστικά 110/70 εμπρός και 140/60 πίσω.
 
Η εμφάνιση και των δύο είναι εντυπωσιακή με άπειρες γωνίες πολύ  καλά ενσωματωμένες αισθητικά στο σχήμα των μοτοσυκλετών. Στο γυμνό μοντέλο  μάλιστα απουσιάζει το πίσω φτερό και η βάση στήριξης πινακίδας, όσο και το πίσω φωτιστικό σώμα εδράζονται σε βάση στήριξης αλά Diavel. 
 
Ο Managing Director της Keeway India, δήλωσε ευτυχής για το λανσάρισμα των δύο μοτοσυκλετών και σίγουρος ότι θα κερδίσουν τους καταναλωτές με την αισθητική  τους και τις επιδόσεις τους. έχουν μοναδικό design και είναι απολαυστικές στην οδήγηση, κατέληξε.
Keeway-K300-N-K300-R-launched-in-India_-Priced-from-Rs-2.65-lakh_Αντιγραφή.jpg
Η K 300 N είναι η γυμνή εκδοχή αλλά  με σπορ αισθητική. Έχει  ρεζερβουάρ χωρητικότητας 12,5  λίτρα και μπορεί να κινηθεί ευέλικτα στην κίνηση της πόλης, αλλά και να χρησιμοποιηθεί για μεγαλύτερες εκδρομές του Σαββατοκύριακου. Θα  διατίθεται σε ματ άσπρο, κόκκινο και  μαύρο χρώμα.
 
Η K 300 R έχει προσεχθεί ιδιαίτερα ώστε εκτός από αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα να έχει και αεροδυναμική αντάξια μίας sport μοτοσυκλέτας. Η πίσω ανάρτηση έχει διαδρομή 46mm και η εμπρός 110mm. Η επιθετική θέση οδήγησης, τα μόλις 151 κιλά  και όλο το στήσιμο της μοτοσυκλέτας φιλοδοξεί να γίνει «σχολείο» για την γρήγορη οδήγηση. Θα διατίθεται σε γυαλιστερό άσπρο, κόκκινο και μαύρο χρώμα. 
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 14:32

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon