.
Κατηγορία ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2018 12:23

Indian Chieftain Elite 2018

 

Με μοναδική βαφή και μικρές αλλαγές

Την πιο πολυτελή και ξεχωριστή έκδοση της οικογενείας μοντέλων “Chieftain” παρουσίασε η Indian, με την ονομασία “Elite”. H μοτοσυκλέτα, η οποία βασίζεται στην Chieftain Limited, ξεχωρίζει κυρίως λόγο της μοναδικής της βαφής, την οποία η Indian oνομάζει “Black Hills Silver”. 

Indian chieftain elite 13

Πρόκειται, όπως καταλαβαίνει κανείς και από το όνομα, για μια απόχρωση σε ασημί, η οποία έχει εμπνευστεί από τα ορυχεία που βρίσκονται στην περιοχή της οροσειράς Black Hills, στην νότια Ντακότα. Κοντά εκεί, στο Spearfish, είναι και οι εγκαταστάσεις custom βαφής της Indian, οπότε να και ο απαραίτητος συσχετισμός.

Indian chieftain elite 15

Η βαφή γίνεται στο χέρι και για κάθε Chieftain Elite, απαιτούνται 25 ώρες δουλειάς από τους έμπειρους τεχνίτες της Indian… αυτό προσθέτει μοναδικότητα αλλά φυσικά θα προσθέτει και στην τιμή.  

Indian chieftain elite 19

Πέραν της βαφής, η μοτοσυκλέτα έχει το πολύ ψηλό επίπεδο εξοπλισμού της Chieftain Limited που περιλαμβάνει τον multimedia επαφικό πίνακα πληροφοριών Ride Command, ΑBS, Cruise Control, κλείδωμα από απόσταση (συμπεριλαμβανομένων των βαλιτσών), ενώ κινείται από το ThunderStroke III μοτέρ των 1.818 κ.εκ.

Σε ότι αφορά στις αλλαγές, έχει γίνει μια αναθεώρηση στους διακόπτες και στην διάταξη αυτών, για πιο εύκολο χειρισμό από τον αναβάτη. 



Φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2018 12:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon