Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2016 16:15

Hero: Επενδύει στα ηλεκτρικά

 

Παίρνει ποσοστό της Ather Energy

 

 

Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής δικύκλων στην Ινδία, η Hero, εξαγόρασε το 26-30% της επίσης ινδικής Ather Energy, έναντι 27 περίπου εκατ. ευρώ, μία από τις μεγαλύτερες συμφωνίες στο τομέα του δικύκλου τον τελευταίο καιρό σύμφωνα με την ιστοσελίδα Economic Times της Ινδίας.

«Τώρα έχουμε έναν επενδυτή που καταλαβαίνει πραγματικά το “ταξίδι” που κάνουμε», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Ather Energy, Tarun Mehta, ο οποίος ξεκίνησε την εταιρία πριν από τρία χρόνια και τώρα τη βλέπει να αποτιμάται στα 90 περίπου εκατ. ευρώ.


«Η υιοθέτηση φιλικών προς το περιβάλλον “καυσίμων” είναι μια προτεραιότητα για την Hero…μία από τις στρατηγικές μας προτεραιότητες λοιπόν είναι να έρθουμε σε επαφή με το “εξωτερικό οικοσύστημα”, περιλαμβανομένων και των start up εταιριών που δραστηριοποιούνται σε “γειτονικούς” κλάδους», δήλωσε ο Pawan Munjal, διευθύνων σύμβουλος της Hero.


Να σας θυμίσουμε ότι η εξαιρετικά δραστήρια Hero παρουσίασε πρόσφατα την πρώτη μοτοσικλέτα με Start&Stop στο κόσμο και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα δούμε από αυτήν και ηλεκτροκίνητα δίκυκλα.

Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2016 16:20

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube