.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2016 15:37

Βίντεο - Memento project από την Strato

 

Θα μας τρέξουν τα σάλια;

 

 

Πιασάρικό όνομα για το project, ακόμη πιο πιασάρικο όνομα για την εταιρία και υποστήριξη από την ίδια την MV Agusta για την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου δίτροχου concept που βασίζεται πάνω σε μία Brutale 1098 R! Το Memento project θα κάνει την εμφάνισή του στην EICMA με σκοπό να τραβήξει πάνω του τα φλας των φωτογράφων και το ενδιαφέρον του κοινού.

Η Strato Lab (το όνομα της εταιρίας προέρχεται από το πρόγραμμα Strato Lab, του πολεμικού ναυτικού των Η.Π.Α. τις 10ετίες 50 και 50 με στόχο να φτάσει στη στρατόσφαιρα μη επανδρωμένο αερόστατο μπαλόνι) δείχνει να το έχει με την καλαισθησία, αν κρίνουμε και από το σκοτεινό αλλά άκρως ελκυστικό βίντεο teaser που δημιούργησε για το project Memento, το οποίο μπορούμε να δούμε στη σελίδα τους στο facebook αλλά και στην ιστοσελίδα τους. Οι γραμμές της ουράς και του ρεζερβουάρ που απέχουν έτη φωτός από εκείνες μιας Brutale και η παρουσία των Rizoma, Kineo και Arrow στα περιφερειακά υποδεικνύουν ότι έχουμε να κάνουμε με κάτι πολύ ξεχωριστό, αν και στα βασικά μηχανικά μέρη (πλαίσιο, κινητήρας, αναρτήσεις) δεν αναμένεται να υπάρχουν αλλαγές.

“Η Strato δημιουργήθηκε για να σπάσει όλους τους δεσμούς με τον κλασικό κόσμο και τις συμβατικές μεθόδους. Η μέθοδος αλλάζει, εξελίσσεται και εκμεταλλεύεται κάθε υπάρχουσα τεχνολογία.” Έτσι αναφέρει η εταιρία στη σελίδα της στο facebook. Για να δούμε τι θα δούμε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2016 15:38

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon