.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2016 14:03

Νέα ηλεκτρική μοτοσικλέτα από την Tacita

 

Θα παρουσιαστεί στην EICMA

 

 

Κάτι καινούριο ετοιμάζουν οι άνθρωποι της ιταλικής εταιρίας, το οποίο, όπως δείχνουν όλα θα κάνει την εμφάνισή του στην EICMA. Η νέα ηλεκτρονική μοτοσικλέτα της Tacita, σύμφωνα με την ιστοσελίδα omnimoto, θα είναι κάτι ξεχωριστό για τα δεδομένα της εταιρίας, αν και θα βασίζεται στις υπάρχουσες προτάσεις της Tacita. Λογικά θα κάνει την εμφάνισή του ως πρωτότυπο και θα ξεχωρίζει τόσο για την σχεδίασή όσο και για το ευρύ πεδίο χρήσης του με κύριο στόχο την καθημερινή μετακίνηση αλλά και τις βόλτες εκτός πόλης, μέσου βεληνεκούς. Οπότε το χαμηλό βάρος και η ευελιξία αναμένονται να είναι δύο από τα βασικά του χαρακτηριστικά.

Αυτή η μικρή φωτογραφία δεν μας δίνει και πολλά να καταλάβουμε. Ωστόσο καταλαβαίνουμε ότι ότι δεν θα υπάρχει κάποια μορφή αεροδυναμικής προστασίας για τον αναβάτη και ότι τα πλαστικά θα περιορίζονται στα απολύτως απαραίτητα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2016 14:08

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon