.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015 10:47

Η Polaris εξαγόρασε την Brammo

 

Στόχος η εξέλιξη και βελτίωση

 

H Polaris Industries Inc. ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι εξαγόρασε την Brammo Inc.και πλέον θα είναι ο βασικός μέτοχος στις εργασίες της Brammo, με συμμετοχή στην εξέλιξη, την σχεδίαση και την βελτίωση των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών που αυτή παράγει.
Οι δύο εταιρίες θα συνεχίσουν με την δύναμη της Polaris να επεκτείνονται σε παγκόσμιο επίπεδο και έτσι θα βοηθηθεί η επέκταση της Brammo. Η Brammo εκτός από τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες παράγει επίσης τις μπαταρίες Brammo Power που είναι κατάλληλες για πολλές εφαρμογές σε διάφορα οχήματα.
Η Polaris ήταν ένας στρατηγικός συνεργάτης για την Brammo από το 2011 και μαζί έχουν κατασκευάσεις διάφορες μοτοσυκλέτες, εκτός και εντός δρόμου, και τώρα, με την νέα συνεργασία, τα ηλεκτρικά οχήματα θα προχωρήσουν σε νέα σχέδια και χρήσεις.
Η Brammo, ανάμεσα στις μοτοσυκλέτες της έχει κερδίσει βραβείο και για τις Enertia και Empulse, αναφορικά με την τεχνολογία τους, ενώ, τα βραβεία που έχει αποσπάσει γενικά είναι τα εξής:
2013 - Playboy“ Motorcycle of Year”, “Best Electric” -Empulse R, 2012, GQ - “Best Stuff of the Year” - Empulse, 2011, Popular Science - “Best of What’s New” (Empulse), 2011, Motorcycle.com“ - Best of 2011” και το 2010, Silver Edison Award.
Παράλληλα, η Brammo έχει στο ενεργητικό της τίτλους από τα πρωταθλήματα Αμερικής: Το 2013, FIM eRR North American World Cup Champion και το 2012, TTXGP Παγκόσμια Πρωταθλήτρια.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Varadero Club Hellas - Κοπή πίτας 2015 Honda RCV 213V-S - Η τιμή του! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon