.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015 11:56

Honda RCV 213V-S - Η τιμή του!

 

Φτάνει τα 150.000euro!

 

Οι πρώτες πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την τιμή του νέου RCV 213 V-S ήθελαν την ρέπλικα της Honda που βασίζεται στην αγωνιστική RCV 213 V, να κοστίζει κοντά στ α100.000euro. Σύμφωνα με πληροφορίες της δεύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας στην Ιαπωνία, The Asahi Shimbun, η τιμή που έδωσε η Honda βρίσκεται στα 20 εκατομμύρια Yen, 150.000euro περίπου!
Η Honda παρουσίασε την RCV 213 V-S ως project λίγους μήνες πριν, στο σαλόνι μοτοσυκλέτας EICMA στο Μιλάνο.
Όταν παραχθεί, σε περιορισμένα φυσικά τεμάχια, θα είναι η καλύτερη replica αγωνιστικής μοτοσυκλέτας που έχει κατασκευαστεί, αν και η Honda δεν είναι η πρώτη εταιρία που κινείται σε αυτή την γραμμή.
Να θυμίσουμε ότι η Ducati Desmosedici RR κόστιζε κοντά στα 65.000euro και ήταν η πρώτη αληθινή μοτοσυκλέτα MotoGP που κύλισε τους τροχούς της στους δρόμους. Παρήχθη σε 1500 κομμάτια και κάποια από αυτά - ελάχιστα - βρίσκονται και στην χώρα μας.
Τότε, η προτεραιότητα για να αποκτήσει κάποιος την Desmosedici RR ήταν να είναι κάτοχος μίας 999R - οι υπόλοιποι πελάτες θα έπρεπε να περιμένουν την σειρά τους. Η μοτοσυκλέτα παρουσιάστηκε επίσημα στο Mugelo το 2006, η παραγωγή ξεκίνησε το 2007 και η πρώτη μοτοσυκλέτα παρεδόθη στον ιδιοκτήτη της, το 2008. Άρα αν θέλετε μία Honda RCV 213 V-S και έχετε τα χρήματα που απαιτούνται, πιθανότατα θα πρέπει να περιμένετε αρκετά.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η Polaris εξαγόρασε την Brammo CFMOTO: Τώρα και στην Ελλάδα! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon