.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 07:30

Brembo - Ανοίγει την πρώτη της μονάδα παραγωγής στην Ταϊλάνδη

Η επένδυση, συνολικού ύψους περίπου 40 εκατομμυρίων ευρώ, αντανακλά τη στρατηγική του Ομίλου να επεκτείνει τη βιομηχανική παρουσία του παγκοσμίως και επιτρέπει στην Brembo να εκμεταλλευτεί νέες ευκαιρίες ανάπτυξης στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Στο εν λόγω εργοστάσιο θα κατασκευάζονται συστήματα πέδησης για κατασκευαστές μοτοσυκλετών στην Ταϊλάνδη, ξεκινώντας από Ευρωπαίους και Αμερικανούς παραγωγούς. Θα βρίσκεται στο κέντρο της βιομηχανίας μοτοσυκλετών της χώρας που βρίσκεται στην επαρχία Rayong, νότια της πρωτεύουσας Μπανγκόκ. Μόλις λειτουργήσει πλήρως, ο χώρος της Brembo θα απασχολεί περίπου 150 άτομα.

«Το άνοιγμα της νέας μονάδας παραγωγής στην Ταϊλάνδη είναι ένα κρίσιμο βήμα στην παγκόσμια στρατηγική επέκτασής μας. Ενισχύουμε τη θέση μας στο βασικό τμήμα των δικύκλων και εδραιώνουμε τον ρόλο της Brembo ως "Πάροχου Λύσεων" για τους πελάτες μας που δραστηριοποιούνται στη χώρα. Με αυτήν την επένδυση, θέτουμε τις βάσεις για περαιτέρω εξελίξεις της επιχείρησής μας στην περιοχή ASEAN.», δήλωσε ο Daniele Schillaci, Διευθύνων Σύμβουλος της Brembo.

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, σημειώθηκε η έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών, με την τοποθεσία να αναμένεται να λειτουργήσει το πρώτο τρίμηνο του 2025, καλύπτοντας έκταση περίπου 17.000 τετραγωνικών μέτρων σε οικόπεδο έκτασης περίπου 40 στρεμμάτων, με δυνατότητα επέκτασης έως και 95.000 τετραγωνικών μέτρων για να διευκολυνθούν οι μελλοντικές επεκτάσεις. Αυτό το έργο συμπληρώνει τις πρόσφατες επενδύσεις της Brembo στην αγορά μοτοσυκλετών, συμπεριλαμβανομένων των εξαγορών της SBS Friction στη Δανία και της J.Juan στην Ισπανία μεταξύ 2020 και 2021. Αυτές οι εξαγορές επέτρεψαν στον Όμιλο να βελτιώσει τις προσφορές προϊόντων του που είναι αφιερωμένες στα δίτροχα. Για την ιστορία, η αγορά των μοτοσυκλετών αντιπροσωπεύει σήμερα περίπου το 13% των συνολικών εσόδων της Brembo.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon