.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 18:56

Benelli Week 2023 - 11 με 17 Σεπτεμβρίου στο Πέζαρο της Ιταλίας

Η Benelli μας ανακοίνωσε την έναρξη της εορταστικής της εβδομάδας, η οποία θα ξεκινήσει στις 11 Σεπτεμβρίου 2023 έως και τις 17 στο Πέζαρο της Ιταλίας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Registro Storico Benelli και το Motoclub Tonino Benelli σε συνεργασία με τη Benelli και την Region για όλους τους μοτοσυκλετιστές και λάτρεις της Benelli και φυσικά της οικογένειας Leoncino. Η εκδήλωση, θα είναι ανοιχτή για όλες τις μάρκες και τύπους μοτοσυκλετών και θα είναι αφιερωμένη φέτος στους αναβάτες Renzo Pasolini και Jarno Saarinen. Στην πραγματικότητα, το 2023 σηματοδοτεί την 50ή επέτειο από την τραγική ημέρα της 20ης Μαΐου 1973, κατά την οποία οι δύο αναβάτες πέθαναν μαζί σε ένα τρομερό δυστύχημα στο Grand Prix των Εθνών της Monza. Μια μέρα που έμεινε ανεξίτηλη στις καρδιές όλων.

Φέτος η εκδήλωση αυτή είναι επίσης μια ευκαιρία για να δούμε τα νέα TRK 702 και TRK 702X στο δρόμο.

Έχουν προγραμματιστεί καθημερινές περιηγήσεις με μοτοσυκλέτα για να ανακαλύψετε υπέροχα ιταλικά χωριά, όπως τα Tavullia, Offagna και Monte Cerignone, διασχίζοντας όμορφους δρόμους που οδηγούν από την Αδριατική Θάλασσα στα βουνά της κεντρικής Ιταλίας, όπως Monte Catria, Monte Nerone και Monti Sibillini. Όλοι οι μοτοσυκλετιστές θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν φυσικά πάρκα και απίστευτες νατουραλιστικές ομορφιές. Καθημερινά προγραμματίζονται επίσης ξεναγήσεις σε πολύ διάσημα Ιταλικά Μουσεία Μοτοσυκλετών και ιστορικά μέρη.

Την τελευταία μέρα της εβδομάδας Benelli, Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η ειδική εκδήλωση «La Musica della Moto – Memorial Luciano Battisti». Οι συμμετέχοντες θα μεταφερθούν με τις μοτοσυκλέτες τους στο χωριό Mombaroccio για να επισκεφθούν το διάσημο Ιερό του Beato Sante. Στη συνέχεια θα διοργανωθεί μουσική παράσταση αφιερωμένη στον μουσικό Gioachino Rossini.

Τέλος, διασχίζοντας τους λόφους, όλοι οι συμμετέχοντες θα βρεθούν στον υπέροχο πανοραμικό δρόμο και θα καταλήξουν στην παραλία του Πέζαρο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon