.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 15:06

H Ducati γιορτάζει 20 χρόνια Multistrada με έκθεση στο Μουσείο της

[Δελτίο Τύπου]

Δύο δεκαετίες συμπληρώνει η μοτοσυκλέτα για κάθε δρόμο της Ducati και το γεγονός τιμάται με μια μοναδική προσωρινή έκθεση στο Μουσείο της εταιρείας στο Borgo Panigale.

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2003 και στην πορεία εξελίχθηκε στη μακράν πιο δημοφιλή μοτοσυκλέτα της Ducati. Η πρώτη έκδοσή της ήταν η Multistrada 1000 DS με κινητήρα αερόψυκτο V2 90 μοιρών, μα στα επόμενα 20 χρόνια που μεσολάβησαν εξελίχθηκε σε μια έκθεση τεχνολογίας και καινοτομίας, εισάγοντας αρκετές πρωτιές.

Το 2010 η Multistrada ενσωμάτωσε για πρώτη φορά επιλέξιμες Riding Modes, ενώ η πρώτη γενιά Multistrada V4 το 2020 έγινε η πρώτη μοτοσυκλέτα με ραντάρ μπροστά και πίσω, επιτρέποντας συστήματα όπως το Adaptive Cruise Control (ACC) και το Blind Spot Detection (BSD).

Στο ίδιο μοντέλο η Ducati παρουσίασε την επιλογή Phone Mirroring, μετατρέποντας την ψηφιακή οθόνη στα όργανα της μοτοσυκλέτας σε μια επέκταση της οθόνης του τηλεφώνου του αναβάτη, προβάλλοντας σε πλήρες μέγεθος χάρτη πλοήγησης.

 DSC1090 UC541788 High

Η Multistrada V4 επίσης καινοτόμησε προσφέροντας μοναδικά διαστήματα συντήρησης, με ρύθμιση βαλβίδων κάθε 60,000 km, ενώ όλα τα μοντέλα της οικογένειας υπάχθηκαν στο πρόγραμμα “4Ever Ducati” με 4 χρόνια εγγύησης ανεξαρτήτως διανυθέντων χιλιομέτρων.

Τα 20χρονια γενέθλια αυτής της πολύ σημαντικής μοτοσυκλέτας που άλλαξε την πορεία της ιταλικής εταιρείας τιμάται με μια προσωρινή έκθεση στο Ducati Museo στο Borgo Panigale της Bologna με τίτλο "Multistrada 20th - Twenty Years of Evolutionary Exploration".

 DSC1092 UC541789 High

Εκεί θα συναντήσουμε δύο συμβολικά μοντέλα αυτής της πορείας δύο δεκαετίων, το πρώτο Multistrada 1000 DS και το πιο πρόσφατο Multistrada V4 Rally.

Η προβολή αυτή θα συνοδεύεται από ένα σύντομο ντοκιμαντέρ που, μέσα από εικόνες και μαρτυρίες, ανιχνεύει την ιστορία και την εξέλιξη αυτού του μοναδικού μοντέλου.

Η έκθεση αυτή θα παραμείνει ως τις αρχές του Οκτώβρη 2023 και θα λειτουργεί στις ίδιες ακριβώς ώρες με το Μουσείο: Δευτέρα ως Κυριακή από 9:00 ως 18:00, πλην Τετάρτης που είναι κλειστό.

 DSC1114 UC541787 High

Η Ducati μας ενημερώνει επίσης για επικείμενες εξελίξεις στην οικογένεια Multistrada, καθώς ένα νέο μοντέλο 2024 θα παρουσιαστεί στα πλαίσια της σειράς Ducati World Première, η οποία άνοιξε με το Ducati Monster 30° Anniversario και μας έχει άλλα πέντε ραντεβού για αποκαλύψεις νέων μοντέλων, με το επόμενο να έρχεται στις 19 Σεπτεμβρίου 2023.

Πληροφορίες για το πώς να επισκεφτείτε το μουσείο της Ducati και να κλείσετε θέσεις: Borgo Panigale Experience.

Παράλληλα, μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικότερα για την ιστορία των Multistrada σε σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα της Ducati: Multistrada Dynasty.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon