.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 10:53

Suzuki - Online «χρωμοσελίδες» για μικρούς και μεγάλους

Διαθέσιμα για download σελίδες για χρωματισμό, για την δημιουργική απασχόληση παιδιών και όχι μόνο, που αγαπούν την ιαπωνική μάρκα.

Η Suzuki, ως γνωστόν, δεν παράγει μόνο μοτοσυκλέτες, αλλά και αυτοκίνητα, εξωλέμβιες μηχανές για σκάφη και όχι μόνο, ενώ το σήμα της είναι απόλυτα αναγνωρίσιμο και το brand ισχυρό, με φανατικούς φίλους. Σε ειδική ιστοσελίδα της, η Suzuki δημοσίευσε, δωρεάν και ανοικτές για όλες, μια σειρά από «χρωμοσελίδες», όπως θα τις λέγαμε στην Ελλάδα ή αλλιώς, γραμμικές εικόνες προς χρωματισμό.

Πρόκειται για μια δραστηριότητα διαδεδομένη τόσο στα παιδιά, όσο και σε ενήλικες που θέλουν να περάσουν ευχάριστα και νοσταλγικά, τον ελεύθερο τους χρόνο. Τα σχέδια της Suzuki απεικονίζουν τόσο μοτοσυκλέτες, όσο και αυτοκίνητα και προϊόντα θαλάσσης και είναι ανοικτά για «κατέβασμα» σε υψηλή ανάλυση. Κατόπιν, απλά τις εκτυπώνετε και τις χρωματίζετε.

Δείτε όλα τα σχέδια σε αυτή την ιστοσελίδα, με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 10:59

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon