.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 11:58

Yamaha - Ειδική εκδήλωση εορτασμού για τα 25 χρόνια R1

Τον Ιούλιο, στο Misano – Πρόσκληση για όλους τους ιδιοκτήτες R1 που θα... προλάβουν να κλείσουν θέση.

Η Yamaha γιορτάζει, φέτος, τα 25 χρόνια από την γέννηση του, επαναστατικού τότε, R1 – Η πρώτη superbike παραγωγής που άγγιξε τα 1.000 κυβικά από την Ιαπωνία, την εποχή που όλα τα άλλα ήταν 900άρια και κάτω και ταυτίστηκε, με την καλή και την κακή έννοια, με τις ακραίες επιδόσεις. Η Yamaha θα πραγματοποιήσει μια ειδική εκδήλωση για να γιορτάσει τα 25 χρόνια της θρυλικής superbike, στην πίστα του Misano, στις 21 και 22 Ιουλίου.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το ειδικό Track Day με όνομα Yamaha Raceing Experience – YRE, που η μάρκα διοργανώνει μέχρι τώρα αποκλειστικά για τους ιδιοκτήτες R1M. Φέτος, ελέω της περίστασης, η Yamaha αποφάσισε να ανοίξει την εκδήλωση, και για τους ιδιοκτήτες R1 «απλού» - εντάξει, δεν διαφοροποιείται και ιδιαίτερα ο αποκλειστικός χαρακτήρας της, και με την καλή και με την κακή έννοια...

Ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι φυσικά περιορισμένος, αν και η Yamaha δεν αποκαλύπτει ακριβώς πόσοι θα μπορέσουν να πάρουν μέρος. Κατά την διάρκεια του διημέρου, οι αναβάτες R1 και R1M, θα μπορέσουν να οδηγήσουν στην πίστα του Misano απολαμβάνοντας τις δυνατότητες των μοτοσυκλετών τους σε μία πίστα παγκόσμιου βεληνεκούς, ενώ θα μπορούν να ζητήσουν βοήθεια για το στήσιμο και την ρύθμιση τους από επαγγελματίες του είδους, που θα είναι παρόντες.

Παράλληλα, το παρόν στην εκδήλωση θα δώσουν και οι star των αγώνων, Andrea Locatelli και Toprak Razgatlioglu, ενώ έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής οι παρουσίες των Remy Gardner, Lorenzo Baldassari, Bradley Ray και Nicolo Canepa.

Περισσότερες πληροφορίες για το event, μπορείτε να δείτε και στην ανάλογη ιστοσελίδα, κάνοντας κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 12:01

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon