.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 08:25

Wottan Rebbe 400 – Νεορετρό ραντεβού Ισπανίας και Κίνας

Στην Ευρώπη, οι μοτοσυκλέτες στα 400 κ.εκ. έχουν αρχίσει να μεσουρανούν χάρη στο συνδυασμό διπλώματος Α2 και κόστους, κάτι που κάνει και τις προτάσεις τους να.. αυξάνονται και να πληθύνονται.

Κάπου εδώ έρχεται και το Wottan Rebbe 400, ένα νέο-ρετρό γυμνό «μοτοσυκλετάκι», το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα στην Ιταλία. Εντωμεταξύ το Rebbe 125, το μικρότερο αδερφάκι του, είναι διαθέσιμο εδώ και λίγους μήνες και πωλείται για 2.950 ευρώ. Το νέο Rebbe 400 δεν έχει ακόμη τιμολογηθεί, αλλά μπορούμε να περιμένουμε ότι θα είναι πιο προσιτό από τα περισσότερα άλλα μοντέλα στα 400 κ.εκ. έως 500 κ.εκ. από Ιάπωνες κατασκευαστές.

reb1.jpg

Η Wottan είναι ένας σχετικά νέος κατασκευαστής μοτοσυκλετών με έδρα την Ισπανία. Ωστόσο, έχει στενές σχέσεις με την κινεζική μάρκα μοτοσυκλετών Taro, η οποία κατά πάσα πιθανότητα αναπτύσσει και κατασκευάζει μοτοσυκλέτες για τη Wottan. Στην περίπτωση του Rebbe 400, ακολουθεί μια μάλλον γενική φόρμουλα γυμνής μοτοσυκλέτας, που διακρίνεται κυρίως από την ρετρό εμφάνισή της. Όσον αφορά τις επιδόσεις, έχουμε ένα δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα στα 400,9 κ.εκ, υγρόψυκτο, με ψεκασμό καυσίμου, με απόδοση 42,15 ίππων. Η τελική ταχύτητα υπολογίζεται στα περίπου 150 χλμ/ώρα, σύμφωνα με τη Wottan πάντα.

reb3.jpg

Εκτός από τον κινητήρα, το Rebbe 400 χρησιμοποιεί ένα ατσάλινο πλαίσιο που συνδυάζεται με ένα ψαλίδι από αλουμίνιο. Το σύνολο, εξοπλίζεται με ένα ανεστραμμένο μπροστινό πιρούνι και ένα πίσω μονοσόκ αμορτισέρ χωρίς δυνατότητα προσαρμογής. Όσον αφορά τα φρένα, το μοντέλο είναι άκρως φιλικό προς τους αρχάριους αναβάτες, όντας εξοπλισμένο με διπλά μπροστινά δισκόφρενα και ένα μονό πίσω δίσκο, τα οποία σταματούν τους τροχούς 17 ιντσών εμπρός και πίσω με τα ελαστικά 120/70 και 160/60, αντίστοιχα.

reb2.jpg

Ο εξοπλισμός είναι αναμενόμενα πλούσιος, με σύστημα φωτισμού LED, έγχρωμη οθόνη TFT πέντε ιντσών με σύζευξη Bluetooth, και κορυφαία χειριστήρια με οπίσθιο φωτισμό και ρυθμιζόμενους μοχλούς.

Το αν θα έρθει ποτέ στα μέρη μας, είναι μια άλλη υπόθεση, ωστόσο με τα δεδομένα της αγοράς τίποτα δεν αποκλείεται.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon