.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 17:38

Ducatisti από όλο τον κόσμο ζεσταίνουν τους κινητήρες τους για τo «We Ride As One»

Το Σάββατο 6 Μαΐου, το «We Ride As One» επιστρέφει με την παγκόσμιας απήχησης εκδήλωση της Ducati, κατά την οποία η κοινότητα των Ducatisti κάθε πόλης γιορτάζει το πάθος της για τη μάρκα σε ειδικές συναντήσεις. Μετά την επιτυχία της πρώτης συνάντησης, το ραντεβού των φίλων της Ducati ανανεώθηκε εφέτος για το πρώτο Σάββατο του Μαΐου. [Δελτίο Τύπου]

Οι λάτρεις της μάρκας θα συγκεντρωθούν στους τοπικούς αντιπροσώπους Ducati σε όλο τον κόσμο για να οδηγήσουν μαζί. Η μεγάλη οικογένεια της Ducati θα χρωματίσει κάθε όμορφο δρόμο των πόλεων σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Οι τοπικοί dealers Ducati θα έχουν και την υποστήριξη των Fan-Clubs της μάρκας (DOC) και ήδη εργάζονται για τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου προγράμματος που θα είναι μοναδικό και διαφορετικό για κάθε τοποθεσία.

Το επίσημο κανάλι της Ducati στο Instagram θα επικοινωνεί την εξέλιξη των δράσεων σε όλο τον κόσμο σε πραγματικό χρόνο, μοιράζοντας συναρπαστικές εικόνες και βίντεο από παρελάσεις και συγκεντρώσεις στα Stories της, με τα επίσημα hashtags #WeAreDucati #WeRideAsOne.

Το ραντεβού είναι στις 6 Μαΐου στους εμπόρους Ducati, για μια αξέχαστη ημέρα για τους λάτρεις των δύο τροχών και των κόκκινων μοτοσυκλετών από το Borgo Panigale.

Όλοι οι Ducatisti μπορούν να επικοινωνήσουν ή να επισκεφθούν τον τοπικό αντιπρόσωπό της Ducati για να ενημερωθούν για την κάθε εκδήλωση σε τοπικό επίπεδο. Στην Ελλάδα, οι κάτωθι εξουσιοδοτημένοι έμποροι έχουν προγραμματίσει οργανωμένες βόλτες σε διάφορους προορισμούς:

  • Motoaction – Zoυρνατζής Νίκος: βόλτα στη Χαλκιδική με προορισμό την Αρναία
  • Athens: Βόλτα στην Παραλιακή Ριβιέρα με προορισμό το Λαύριο
  • Fan Motorcycles: Βόλτα στην Βορειανατολική Αττική
  • Η&Κ ΑΕΒΕ: Βόλτα με προορισμό τα Σφακιά Χανίων
  • Για να βρείτε τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο, επισκεφθείτε το ducati.gr.

duc23rdb.jpg

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Μαϊος 2023 18:41

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon