.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 13:10

Scrambler Ducati Next-Gen Tour

Η νέα γενιά Scrambler ετοιμάζεται για τον γύρο πέντε ευρωπαϊκών πρωτευουσών.

Πέντε μεγάλες πόλεις της Ευρώπης – Λονδίνο, Μαδρίτη, Μιλάνο, Μόναχο και Παρίσι – θα φιλοξενήσουν ισάριθμες εκδηλώσεις αφιερωμένες στον κόσμο των Scrambler Ducati, παρουσιάζοντας τη νέα γενιά μιας σειρά μοντέλων που έχουν ήδη ξεπεράσει τις 100,000 πωλήσεις σε 8 χρόνια.

Η τάξη του 2023 για τη φαμίλια Scrambler Ducati παρουσιάστηκε ακριβώς πριν την έναρξη της έκθεσης EICMA 2022 τον περασμένο Νοέμβριο, εμπλουτίζοντας τη γνωστή βάση με φρέσκα αναβαθμισμένα ηλεκτρονικά, νέα ψηφιακή οθόνη καθώς και άλλες αλλαγές.

ScramblerDucati NextGenTour 7 UC497866 High

Η σειρά εκδηλώσεων Next-Gen Tour συνοδεύεται από αφίσες για κάθε πόλη του προγράμματος που δημιουργήθηκαν από την ιταλική Van Orton Design, ενώ το πρόγραμμα υπόσχεται αρκετές εκπλήξεις για τη διασκέδαση των παρευρισκόμενων.

Φυσικά το κεντρικό θέμα είναι τα τρία ανανεωμένα μοντέλα της γκάμας – Ducati Scrambler Icon, Ducati Scrambler Full Throttle και Ducati Scrambler Nightshift – ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα δοκιμαστικής οδήγησης (test ride) του Icon.

Το πρόγραμμα του Scrambler Ducati Next-Gen Tour έχει ως εξής:

Λονδίνο, HERE at Outernet – 27 Απριλίου
Μιλάνο, Spazio Lenovo – 4 Μαΐου
Μόναχο, Jochen Schweizer Arena – 13 Μαΐου
Παρίσι, Ground Control – 16 Μαΐου
Μαδρίτη, X-Madrid – 1 Ιουνίου

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα κάθε εκδήλωσης, καθώς και για να κλείσετε θέση για test rides (όπου προσφέρονται), επισκεφτείτε τις ειδικές ενότητες στις ιστοσελίδες ducati.com και scramblerducati.com.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 13:16

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon