.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 08:01

Lord Drake Kustoms OM Tibetan – «Αλητεία» και διαλογισμός

Οι Ισπανοί customάδες από τη Μάλαγα έδωσαν άλλη χροιά σε ένα Softail Deluxe Black της Harley-Davidson.

Μεγαλύτερη αλλαγή στο μάτι είναι η όμορφη βαφή που συνδυάζει διαφορετικές αποχρώσεις του μαύρου και του σκούρου γκρι, με τα εμβλήματα και τα γραφικά που έχουν τοποθετηθεί με το σύμβολο OM που δίνει και το όνομά του «OM Tibetan».

hdc24b.jpg

Για τον ιδιοκτήτη αυτής της custom μοτοσυκλέτας, ήταν απαραίτητο να υπάρχει το σύμβολο OM στη μοτοσυκλέτα, καθώς είναι ένα από τα πιο σημαντικά στην εκδήλωση της προσωπικής μας προστασίας και έχει την πνευματική δύναμη να είναι το ιερό σύμβολο του σύμπαντος, αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Ισπανοί.

hdc24c.jpg

Ο Fran Manen (ιδιοκτήτης της Lord Drake Kustoms) σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη αυτής της Harley Davidson, ακολούθησε ένα ιδιαίτερο μοτίβο, με τις custom ζάντες με το φαρδύ πίσω ελαστικό, την υδραυλική ανάρτηση Legend για softtail, το τροποποιημένο και εκτεταμένο ρεζερβουάρ καυσίμου, το προσαρμοσμένο πίσω φτερό με τα ενσωματωμένα led, τις -επίσης custom- εξατμίσεις με τα τελικά της Vance Hines κ.α. Οι λεπτομέρειες δεν έχουν τελειωμό, όπως τα LED φλας στο άκρως «παχύ» τιμόνι των σχεδόν 3 ιντσών, η custom βάση για την πινακίδα κυκλοφορίας, η σέλα, ο χιλιομετρητής, το στροφόμετρο κτλ.

hdc24d.jpg

Ακόμα, στον κινητήρα, τη μπροστινή ανάρτηση, αλλά και σε άλλα στοιχεία, όλο το χρώμιο έχει εξαλειφθεί με ηλεκτροστατική βαφή σκούρου γκρι και μαύρου χρώματος. Η τελευταία πινελιά έχει δοθεί από τα σύμβολα OM που τοποθετούνται στη δεξαμενή καυσίμου και σε άλλα σημεία.

Άλλωστε, η.. ψαλμωδία του.. OM έχει καρδιαγγειακά οφέλη αφού η δόνηση χαλαρώνει το σώμα, μειώνει την αρτηριακή πίεση και η καρδιά χτυπά σε κανονικό ρυθμό, όπως λένε... Ένα ενδιαφέρον θα έχει ο συνδυασμός και με τις δονήσεις της Harley βέβαια.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon