.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 16:51

KTM, Husqvarna - Νέο πρόγραμμα οδικής κάλυψης «εφ’ όρου ζωής»

Ή, πως το Pierer Group δημιούργησε ένα από τα πιο έξυπνα προγράμματα υπηρεσιών που έχουμε δει ποτέ.

Οι KTM και Husqvarna ανακοίνωσαν –τουλάχιστον για την Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία, για την χώρα μας αναμένουμε και κάτι πιο επίσημο-, το νέο πρόγραμμα κάλυψης «εφ’ όρου ζωής». Πρόκειται για ένα πρόγραμμα με μία ποικιλία υπηρεσιών υποστήριξης, οδικής βοήθειας και after sales, τους όρους τους οποίου όσο περισσότερο διαβάζουμε, τόσο πιο ενδιαφέρον ακούγεται.

Πιο συγκεκριμένα, η υπηρεσία θα ενεργοποιείται με το πρώτο σέρβις σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο ΚΤΜ ή Husqvarna και παραμένει ενεργή για τους επόμενους 12 μήνες, ή το επόμενο σέρβις. ΠΟΛΥ ενδιαφέρον σημείο των όρων, είναι ότι η κάλυψη μπορεί να ισχύσει και για οποιοδήποτε μεταχειρισμένο μοντέλο των δύο μαρκών, με οποιοδήποτε ιστορικό συντήρησης, από την στιγμή που θα κάνει ένα service σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα. Με το που γίνεται η συντήρηση, αυτόματα το πακέτο καλύψεων ανανεώνεται.

H εν λόγω κάλυψη περιλαμβάνει μια ποικιλία υπηρεσιών: Πρόσβαση σε πανευρωπαϊκό δίκτυο συντήρησης και service αλλά και στο κέντρο λήψης σημάτων της KTM, που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο. Ακόμα, περιλαμβάνει κάλυψη βλαβών από μηχανικές αστοχίες, πράξεις βανδαλισμού, κλοπής ή απόπειρας κλοπής αλλά και πυρκαγιάς, ενώ προσφέρεται βοήθεια όπως επισκευές επί τόπου, ρυμούλκηση, αποθήκευση, ανάκτηση κλειδιών και αναζήτηση ανταλλακτικών.

Όμως οι προσφορές της κάλυψης εφ’ όρου ζωής δεν τελειώνει εδώ. Η KTM προσφέρει δυνατότητα κάλυψης του κόστους μεταφοράς μέχρι τον προορισμό ή επιστροφής του αναβάτη στο σπίτι του –φυσικά με συγκεκριμένους όρους.

Είναι σίγουρα ένα αρκετά πλούσιο πακέτο παροχών και υπηρεσιών. Πρακτικά, καλύπτεσαι σχεδόν για τα πάντα… αρκεί να εξακολουθείς να πηγαίνεις τη μηχανή για σέρβις στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα.

Περισσότερες συζητήσεις, βέβαια, μπορεί να σηκώσει το πώς ακριβώς ορίζεται το «εφ’ όρου ζωής», σύμφωνα με τους Βρετανούς συναδέλφους μας. Για τα μονοκύλινδρα μοντέλα KTM και Husqvarna, οι καλύψεις ισχύουν για 60.000 χιλιόμετρα ή 8 χρόνια (ότι έρθει πρώτο), ενώ για τα δικύλινδρα πάμε στα 80.000 χιλιόμετρα ή 8 χρόνια. Περαιτέρω σχόλια, δικά σας.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 17:01

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon