.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 11:14

Suzuki - Δύο νέα limited ρολόγια από την Kentex προς τιμήν της

Μια νέα συνεργασία που γέννησε δύο νέα ρολόγια, σε αυστηρά περιορισμένο αριθμό και… πώληση μέσω κλήρωσης!

Η Suzuki συνεργάστηκε με την εταιρεία ρολογιών Kentex, δημιουργώντας δύο νέα ρολόγια για τους λάτρεις των μοντέλων Katana και GSX-R. Τα δύο νέα ρολόγια ανήκουν στην σειρά Moto-R της Kentex, ένα ρολόι ειδικής σχεδίασης για μοτοσυκλετιστές (όπως τουλάχιστον λέει η εταιρεία) με την κορώνα και τα πλήκτρα του χρονογράφου από την αριστερή πλευρά, ώστε να μην ενοχλούν στον καρπό κατά την οδήγηση. (Φυσικά αυτό σημαίνει ότι η Kentex τα προορίζει κυρίως για χρήση στο αριστερό χέρι).

Τα δύο νέα μοντέλα Moto-R έρχονται σε δύο ιδιαίτερες εμφανίσεις, που η καθεμία συνδέεται με το μοντέλο που «τιμά»: Η έκδοση Katana έχει λευκό καντράν και κόκκινες λεπτομέρειες στους δείκτες, με μαύρη στεφάνη στην οποία αναγράφεται κλίμακα ταχυμέτρου. Η έκδοση GSX-R διαφέρει, με μπλε καντράν και λευκούς δείκτες, μπλε κορώνα και στεφάνη σε ασημί χρώμα, με σχέδιο που παραπέμπει σε δισκόφρενο. Τα ρολόγια έχουν διάμετρο 42 χιλιοστά και είναι κατασκευασμένα από ατσάλι, ενώ έχουν μηχανισμό quartz με 3 χρόνια εγγύηση.

Η είδηση σχετικά με τα ειδικά ρολόγια είναι, εκτός του ότι θα φτιαχτούν μόνο σε 300 κομμάτια το καθένα, το γεγονός ότι η πώληση τους θα καθοριστεί από… κλήρωση! Ναι, καλά διαβάσατε: Δεν μιλάμε για μία αγορά, αλλά για μία… εκδήλωση ενδιαφέροντος για τα κομμάτια του ρολογιού από τους υποψήφιους αγοραστές. Στην συνέχεια, μέσα από κλήρωση, θα καθοριστούν όσοι θα μπορούν να κάνουν δικά τους τα νέα ρολόγια. Και να φανταστείτε, ότι δεν μιλάμε καν για κανένα… Patek Philippe ή κανένα Cartier, αλλά για έναν χρονογράφο των 340 ευρώ (49.500 Yen) και μάλιστα μπαταρίας…

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, η προθεσμία για τις εκδηλώσεις ενδιαφέροντος έχει ήδη κλείσει, ενώ αύριο 1η Μαρτίου θα γίνει η κλήρωση. Οι νέοι τυχεροί ιδιοκτήτες, θα έχουν τα ρολόγια τους μέσα στον Αύγουστο. Πως σχολιάζετε εσείς, αυτές τις ολοένα και αυξανότερες… «περιορισμένες» ευκαιρίες αγαθών κάθε είδους;   

 

Πηγή

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 11:30

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon