.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 21:02

R.I.P. Robbie Knievel – Μεγάλη απώλεια για το θέαμα των δυο τροχών

Ο Robbie Knievel, γιος του θρυλικού stunt rider, Evel Knievel, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών.

Την είδηση του θανάτου του δημοσιοποίησε ο αδελφός του, Kelly Knievel, σήμερα 13/01 στο CBS News. Ο Robbie Knievel πέθανε από καρκίνο στο πάγκρεας αφού βρισκόταν σε νοσηλεία για τρεις ημέρες.

«Ήταν αναμενόμενο. Ήταν με τις τρεις κόρες του στο πλευρό του. Οι τολμηροί δεν ζουν εύκολα αλλά αυτό κάνουν. Ήταν πολύ τολμηρός. Αν κοιτάξετε τα άλματά του, γι' αυτό θα έπρεπε να είναι γνωστός. Είναι αυτό που του άρεσε να κάνει.», ήταν τα λόγια του αδερφού του.

Σχετική ανάρτηση έκανε και ο Robbie Maddison, ο οποίος αναφέρει τα εξής: «Ο Robbie Knievel με ενέπνευσε τα μέγιστα από κάθε άλλο κασκαντέρ. Θυμάμαι ότι τον έβλεπα να πηδά από το Ceasar’s Palace όταν ήμουν περίπου 8 χρονών και όλη μου την παιδική ηλικία ήθελα να γίνω σαν αυτόν όταν μεγαλώσω. Σε ευχαριστώ που είσαι εσύ Ρόμπι και με εμπνέεις να γίνω εγώ. Είσαι θρύλος. Αναπαύσου εν Ειρήνη. Krysten και Karmen, λυπάμαι πολύ για την απώλεια σας. Ο μπαμπάς σας ήταν σπουδαίος άνθρωπος.»

Γνωστός ως «Kaptain Robbie Knievel», ο Robbie Knievel είχε τη δική του καριέρα με 350 άλματα και 20 παγκόσμια ρεκόρ. Ο πατέρας του, Evel Knievel, πέθανε το 2007 σε ηλικία 69 ετών μετά από χρόνια μάχης με τον διαβήτη και την πνευμονική ίνωση.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon