.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 09:00

Verge TS – Ξεκίνησαν οι παραδόσεις επί ευρωπαϊκού εδάφους

Τα πράγματα φαίνεται πως πάνε παραπάνω από καλά για τη φινλανδική startup με τις πρώτες μοτοσυκλέτες της να φτάνουν στους ιδιοκτήτες τους.

Ήταν τον Σεπτέμβριο του 2021 όταν η Verge Motorcycles, μια startup ηλεκτρικών μοτοσυκλετών με έδρα τη Φινλανδία, άνοιξε τις προπαραγγελίες για το TS. Μια μοτοσυκλέτα έναν πολύ ιδιαίτερο κινητήρα στον πίσω τροχό που λειτουργεί ταυτόχρονα και ως πίσω φρένο.

Τώρα, η Verge Motorcycles βγαίνει από τη σιωπή που ήταν για ένα και πλέον χρόνο, με τα τελευταία νέα από την εταιρεία να είναι ό,τι οι παραδόσεις των πρώτων TS έχουν ήδη ξεκινήσει στην Ευρώπη. Για όσους αναζητούν μια ηλεκτρική μοτοσυκλέτα προσανατολισμένη στις επιδόσεις με ισχύ παρόμοια με αυτή μιας γυμνής μοτοσυκλέτας 1.000 κυβικών, το Verge TS μπορεί να αποτελεί μια καλή πρόταση.

Εμβαθύνοντας στις λεπτομέρειες του TS, το επίκεντρο της προσοχής είναι αναμφισβήτητα ο πίσω κινητήρας στον τροχό χωρίς κέντρο. Εκτός από δύναμη, το design του κινητήρα κέρδισε και το βραβείο σχεδίασης Red Dot του 2021. Κατά τα άλλα, ο κινητήρας έχει στην Pro έκδοση μέγιστη ισχύ 102kw, η οποία μεταφράζεται σε 138 ίππους (ή 80 στην «απλή»). Η επιτάχυνση από τα μηδέν στα 100χλμ την ώρα έρχεται σε 3,5 δευτερόλεπτα, με την ηλεκτρονικά περιορισμένη τελική ταχύτητα να είναι στα 180/200χλμ/ώρα για standar και pro έκδοση, αντίστοιχα, ενώ όμοια «παίζει» και η αυτονομία στα 250/350χλμ.

Για την ιστορία, οι τιμές είναι στα 26.900 ευρώ για την «απλή» και 29.900 ευρώ για την TS Pro, ωστόσο πρόκειται για κοστολόγηση άνευ φόρων, κάτι που ανεβάζει το ποσό πάνω από τις 30.000 ευρώ ακόμα και στη βασική χώρα, όπως μπορείτε να δείτε και εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon