.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 08:27

Kramer HKR Evo2 S 2023 – Και supersport και μονοκύλινδρο και πιο.. προσιτό

Αν δεν προλάβατε το KTM RC 8C, υπάρχει πάντα η πιο «προσιτή» λύση με την «οικονομικότερη» πρόταση της Kramer.

Το HKR Evo2 S τροφοδοτείται από έναν κινητήρα KTM LC4 690 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει 80 ίππους, με τα εξαρτήματα του να περιλαμβάνουν μια κυλινδροκεφαλή υψηλής ροής, ένα εξαιρετικά ελαφρύ έμβολο και μπιέλα υψηλής αντοχής. Ακόμα, προσθέστε στο κινητήριο σύνολο ένα σύστημα εισαγωγής υψηλής ροής που φέρνει απόδοση κατά 1.000 σ.α.λ. ευρύτερη από αυτή ενός στοκ κινητήρα LC4. Επιπλέον, δεδομένου ότι οι κινητήρες LC4 που προέρχονται από την KTM είναι τελευταίας γενιάς, το HKR Evo2 S της Kramer λαμβάνει το κρίσιμο πλεονέκτημα του άξονα εξισορρόπησης για τη μείωση των κραδασμών ένεκα του ενός κυλίνδρου.

krmr2s.jpg

Ο παραπάνω κινητήρας, φιλοξενείται σε ένα πλαίσιο από χάλυβα χρωμίου-μολυβδαινίου με τη μορφή του χωροδικτυώματος να το καθιστά ελαφρύ, ισχυρό και ανθεκτικό. Σύμφωνα με την Kramer, κατά το σχεδιασμό του πλαισίου λήφθηκαν υπόψη τόσο η ακαμψία όσο και η ευελιξία. Το τμήμα ουράς είναι πλαστικό και λειτουργεί επίσης και ως δεξαμενή καυσίμου με χωρητικότητα 12 λίτρων. Για το φέρινγκ χρησιμοποιήθηκε υαλοβάμβακας, με όλα τα σημεία υψηλής καταπόνησης να είναι ενισχυμένα με ανθρακακονήματα και Kevlar. Η όλη διαρρύθμιση και των εξαρτημάτων επέφερε ένα ισορροπημένο σύνολο, με βάρος 130 κιλών.

krmr3s.jpg

Στα του εξοπλισμού, το Kramer HKR Evo2 S του 2023, «φοράει» μπροστά ένα πιρούνι της WP στα 43χλστ. με ρυθμιζόμενη συμπίεση και απόσβεση επαναφοράς. Το πίσω μέρος διαθέτει αμορτισέρ και πάλι της WP χωρίς αναφορά στη δυνατότητα ρύθμισης, αν και υπάρχει σύστημα συνδέσμου με ρυθμιζόμενο ύψος οδήγησης.

krmr4s.jpg

Όσον αφορά στα φρένα, το μπροστινό μέρος διαθέτει μια μονή δαγκάνα τεσσάρων εμβόλων, η οποία δεν είναι άλλη από τη Μ50 της Brembo, συνοδευόμενη από ένα δίσκο 320χλστ. Στο πίσω μέρος, έχουμε μια δαγκάνα δύο εμβόλων της Formula με ένα δίσκο στα 220χλστ.

Οι κρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, με την τιμή για το Kramer HKR Evo2 S είναι στα 15.500 ευρώ.

Kramer Motorcycles

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 10:47

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon