.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2025 12:52

Η ΚΤΜ κατεβάζει τιμές – Ανακοίνωσε νέες προσφορές και τιμοκατάλογο 2025

Νέες street deals από τους  «πορτοκαλί» μαζί με τις τιμές των νέων μοντέλων – Πότε περιμένουμε τα μοντέλα της σειράς 390 2025.

 Η KTM ανακοίνωσε τον νέο της τιμοκατάλογο, που έχει ισχύ από σήμερα 5 Φεβρουαρίου και πειρλαμβάνει όλα τα διαθέσιμα μοντέλα MY25, μαζί με τις τιμές των μοντέλων MY24 όπως και τις ισχύουσες street deals.

Μπορείτε να δείτε τον τιμοκατάλογο με ένα κλικ εδώ.

Όπως μας ενημερώνει η KTM, το σύνολο των προωθητικών ενεργειών που έτρεχαν την προηγούμενη χρονιά διατηρούνται και το 2025 μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, ως εξής:

  • KTM 390 DUKE MY23 // Δώρο το Quickshifter+
  • KTM 790 DUKE // Δώρο το Quickshifter+
  • KTM 890 ADVENTURE // Δώρο το TECH PACK
  • ΚΤΜ 890 ADVENTURE R // Δώρο το TECH PACK
  • KTM 890 SMT // Δώρο το TECH PACK

Αξιοσημείωτες είναι οι μειώσεις τιμών και σε επιλεγμένα μοντέλα του 2023/2024, ως εξής:

  • KTM 125 DUKE MY23 // Τιμή € 4.190
  • KTM 390 ADVENTURE MY23/MY24 // Τιμή € 6.790 και δώρο τα μαύρα προστατευτικά κάγκελα
  • KTM 390 ADVENTURE SW MY23/MY24 // Τιμή € 7.390 και δώρο τα μαύρα προστατευτικά κάγκελα
  • KTM RC390 MY23/MY24 // Τιμή € 6.690 και δώρο το Quickshifter+
  • KTM 690 SMC R MY23/24 και KTM 690 ENDURO R MY23/24 // Τιμή € 13.100
  • KTM 790 ADVENTURE MY24 // Τιμή € 11.550 και δώρο το Quickshifter+
  • KTM 990 DUKE MY24 // Τιμή € 16.000

Τέλος, η KTM ενημερώνει για την αναμενόμενη άφιξη των νέων μοντέλων της σειράς 390 (Adventure, SMC, Enduro), στα τέλη Μαρτίου 2025, ενώ ανοικτές είναι ήδη οι προκρατήσεις, στο επίσημο δίκτυο συνεργατών.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2025 13:08

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon