.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 08:21

Αθλητές αναβάτες μοτοσυκλέτας έτρεξαν στην πίστα της Υπερειδικής του WRC στο ΟΑΚΑ

 
[Δελτίο Τύπου ΑΜΟΤΟΕ]
 
Την ευκαιρία να οδηγήσουν στην Super Ειδική του Rally Acropolis στο ΟΑΚΑ είχαν το απόγευμα της Τετάρτης (14/9) οι αθλητές της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας της ΑΜΟΤΟΕ. Οι αναβάτες του BIKEIT, Σωτήρης Μπεγνής (Πρωταθλητής Ελλάδος Superbike) και Δήμητρα ''Τζο'' Λαδά (Πρωταθλήτρια Ελλάδος SSP300), βρέθηκαν εκεί και οδήγησαν στην ειδική διαδρομή. Ακολουθεί το αναλυτικό δελτίο τύπου: 
 
 
Αρκετοί  αθλητές, όλων των ηλικιών, βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας με τις αγωνιστικές τους μοτοσυκλέτες και είχαν την χαρά να “πατήσουν” πάνω στην ειδική πίστα που δημιουργήθηκε εντός του Σταδίου και στην οποία έτρεξαν τα μεγαλύτερα ονόματα του WRC λιγότερο από μια εβδομάδα πριν, κατά την έναρξη του «Ράλι των Θεών».
 
unnamed_16.jpg
 
Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, χάρη στην πρωτοβουλία του οποίου δόθηκε η δυνατότητα και σε άλλους αθλητές, πλην των επαγγελματιών οδηγών του WRC, να οδηγήσουν στην πίστα αυτής της ιστορικής διαδρομής εντός του ΟΑΚΑ, του εμβληματικού σταδίου που κατασκευάστηκε πριν 40 χρόνια και έχει μεταξύ άλλων φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004.
 
Με την ευκαιρία, η Εθνική Ομάδα Enduro που συμμετείχε στο Six Days Enduro δώρισε στον υφυπουργό Αθλητισμού μία συλλεκτική μπλούζα θέλοντας να τον ευχαριστήσει για την βοήθεια που προσέφερε, την οποία του παρέδωσε για λογαριασμό των αθλητών  η Πρόεδρος της ΑΜΟΤΟΕ Μαρία Τσεσμελή.
 
Ο Λευτέρης Αυγενάκης αφού ευχαρίστησε για την τιμή, έσπευσε αμέσως να δοκιμάσει την μπλούζα της Εθνικής Ομάδας και φορώντας την, να ανέβει σε μία μοτοσυκλέτα και να δοκιμάσει και ο ίδιος μαζί με τους αθλητές της ΑΜΟΤΟΕ την πίστα της υπερειδικής του ΟΑΚΑ.
 
Το ΔΣ της ΑΜΟΤΟΕ ευχαριστεί τους αθλητές που συμμετείχαν στο event, τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ που το κάλυψαν καθώς και την Ducati για την παραχώρηση της μοτοσυκλέτας που οδήγησε ο κ. Αυγενάκης.
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τρύφωνας Καραβούλιας Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 13:22

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon