.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 16:44

BMW Motorrad Days 2022 μαζί με το Pure&Crafted Festival στο Βερολίνο

Το φεστιβάλ που γεννήθηκε το 2015 επιστρέφει φέτος με τη δεύτερη διοργάνωσή του στο Βερολίνο την πρώτη μέρα του Ιούλη.

Το 2ο Pure&Crafted Festival φιλοξενείται την 1η Ιουλίου 2022 στο Sommergarten του εκθεσιακού χώρου Messe Berlin, στο Βερολίνο της Γερμανίας, με τη BMW Motorrad σε ρόλο κεντρικού χορηγού του. Η θεματολογία του παντρεύει τη μοτοσυκλετιστική κουλτούρα με τη μουσική και το lifestyle.

Custom μοτοσυκλέτες από γνωστούς κατασκευαστές, όπως οι Kingston Customs, Renard Speedshop και WalzWerk, μόδα και αξεσουάρ από ονόματα όπως οι Bad & Bold, SA1NT και Blundstone, αλλά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα περιμένουν τους επισκέπτες του μονοήμερου φεστιβάλ.

P90453388 lowRes

Ένα από τα πιο δυνατά σημεία του Pure&Crafted φαίνεται πως θα είναι η μουσική, καθώς οι διοργανωτές σχηματίζουν ένα εντυπωσιακό ρόστερ καλλιτεχνών με πρώτους και καλύτερους τους Αμερικανούς θρύλους Pixies, ενώ δίπλα τους έχουν ήδη κλείσει οι Nothing But Thieves, Altin Gün και The Vaccines.

Τη μοτοσυκλετιστική δράση θα αναλάβει η ακροβατική ομάδα του Donald Ganslmeier, η οποία δίνει τις παραστάσεις της μέσα στο επιβλητικό Motodrom, το γιγάντιο ξύλινο βαρέλι που εμείς θα αναγνωρίζαμε ως “Γύρο του Θανάτου”.

P90453389 lowRes

Επιπλέον, στους χώρους του Sommergarten οι επισκέπτες θα βρουν ακόμη πολλά άλλα ενδιαφέρονται και χρήσιμα, όπως καντίνες φαγητού, διάφορα μαγαζιά, κινηματογράφο και μικρές μουσικές σκηνές.

Κι επειδή το τέλος του φεστιβάλ δε σημαίνει και το τέλος της μοτοσυκλετιστικής γιορτής, τις επόμενες δύο μέρες (2-3/7) ο ίδιος χώρος θα παραμείνει αφιερωμένος στους δύο τροχούς καθώς θα φιλοξενήσει την ετήσια γιορτή BMW Motorrad Days.

P90453391 lowRes

Μάλιστα, όλα τα θεάματα (πλην των μουσικών συγκροτημάτων της πρώτης μέρας) θα παραμείνουν στον χώρο, με τα custom BMW, τα ακροβατικά και όλα την αγορά που στήνεται για το Pure&Crafted.

Η προπώληση εισιτηρίων για το Pure&Crafted Festival έχει ήδη ξεκινήσει, με μια Early Bird προσφορά για τους πρώτους στα €30, μέσω της ιστοσελίδας του φεστιβάλ, www.pureandcrafted.com.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon